Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne zajebavaj, Svetlana, uradila sam isto što i ti. Promijenila si naziv teme jer ti je neko predložio. Baš me zabole pička da pratim imena tema, al ako me neko ljubazno zamoli da vratim na originalni naziv, što da ne.

2. Ahahhahahahahaha
    ĐE VAM JE NAZIV TEME

3. Kosmopolita, zašto ne pišeš na Dživdžanu?
    Ja ću ti odgovoriti.
    Zato što si banovana HAHAHA

4. ЛЕСТЕР СИТИ

ЛИЈЕСТЕР СИТИ

5. Radoslave, u tvoje vreme kako je bilo? Kad jedan mod uradi nesto drugi ne menja tu odluku bez njegove saglasnosti? Sta je ovo danas!
    Nekad je sve bilo bolje.

6. Moramo se suprotstaviti bosanskim pokušajima da zavedu aparthejd na Vukajliji

7. KAD KOSMOPOLITA VIDRI PROMENI NAZIV TEME

http://i.imgur.com/2LVLBxb.gif

8. Одбанована Космополита, опет. Поступај према људима како би желео да поступају према теби, тако нешто је Исус рекао. А Исус је најбољи човек на свету, пошто је фазон показао највећу веру у Бога.

9. Razumem gospodaru.

10. Radoslave, u tvoje vreme kako je bilo? Kad jedan mod uradi nesto drugi ne menja tu odluku bez njegove saglasnosti? Sta je ovo danas!
    Nekad je sve bilo bolje.

Mi smo imali bogove interneta i panteon genijalnih lordova pisanja kao starije moderatore da nam kenjaju kako moramo da radimo. Posle smo mi sitni taj modus operandi prenosili na nove generacije i usrali ceo sajt. Ovako je ispravnije, radi ko šta hoće i ceo sajt cveta.

11. Da li to znači da Republikosrpskijanci žele da budu genocidirani

12. 7. put gledam 7. epizodu 3. sezone haus of kards koji kurac brt sa različitim vremenom radnje te ima plavu kosu te crnu a i ovi budisti mi idu na kurac

13. Nisam jebao baš dugo

14. dejan, andjeo smrti me juri po noci
    draga mislim da ti necu moci doci

dejan, andjeo smrti me probio macem
    moja majka na basamcima sama place

dejan, andjeo smrti mi oduzeo zivot
    necu moci nikad vise da radim pivot

15. Inace, bosanci iz republike srpske nisu vecina i ne pitaju se ni u svojoj drzavi, zasto bi onda ovde?
    Opet kazem da se otvori podelimo sa vukajlijasima, pa nek oni pisu ovde nije frka

16. Zašto da pravimo kompromise sa našim sajtom, nek prave oni kompromise sa svojom temom

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.