Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zasto dio, zasto ne cijela? Xd

2. armin van buuren, imate osobnu poruku

3. Peaky blinders jebe, brutalna serija!

4. Tačno, sutra piči druga epizoda.

5. зашто цигани у серији изгледају као нецигани

6. Zato sto je nekad sve bilo bolje, i cigani su bili manje cigani.

7. http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=Turkmenistan&city=Ashgabat

овде пише да је од три до пет долара месечно. мада је опет јако јефтино, вероватно због грејања. али су им станови скупи, ко би рекао.

8. мада, ево читам да су стварно били бесплатни дуго, али изгледа да су скоро то укинули или ће да укину. јако мало вести из туркменистана има. изгледа да је и тамо медијски мрак :(

9. nesto kao da ce morati da placaju,al izgleda da im je produzio predsednik tu privilegiju do 2020(tako sam izbauljao na netu).tada bi i nama trebalo da bude super.

a da im je skupo ovo ostalo,skupo je.

10. Jel ono u Bruneju sve dolar? Od cipela do hleba.

11. то су цене за главни град. можда нису свуда те цене. чим је квадрат скуп, очигледно је живот тамо резервисан за неку средњу, вишу класу и странце. видео сам да су имали бесплатну квоту за гас и струју која је бесплатна, па им је квота смањена и скоро су почели да уводе мераче протока, па ће се плаћати изнад неке границе. лепо је рекла хилари да није фер да неке земље као русија имају да се греју, а неке друге морају да купују.

12. E, ljudi moji...
    Kao što znate, radim kao akušer (babica) i juče je trudnica tokom porođaja dobrano ispuštala gasove da sam morala slatko da se ismejem. Šta ću, i ja sam čovek od krvi i mesa, a i ona je. :)

13. Sad mi pade na pamet jedna anegdotica, možda sam je i definisao nekad, a nemam s kim podijeiti...
    Nekad davno, sjedimo ja , tetak i tetka, stariji ljudi, oni piju kavu rakiju, ja sok od drenjaka, neka neobavezna priča , poljoprvreda i tako to. Bio sam dijete i pritom dobro učio, a njih dvoje nepismeni a željni znanja, pa sam im tako povremeno tumačio razne stvari, otprilike ko sanovnik.
    Elem, u jednom trenutku upita me tetka so se Blagovijesti tako zovu... Reko ja mislim tetka da se tad Sveti duh obratio Djevi mariji i saopštio radosnu vijest i devet mjeseci nakon toga iamo božić, je l tako tečo

Kaže tečo: OTKUD ZNAM JANJE, NISAM MU JA NA BABINE IŠO.

14. Kako nemas s kim da podelis jbt jedino ako si u ceki lovackoj

15. meni i dalje nije jasno po cemu ste zakljucili da je stevča prevarant?

16. Po stranici isus koju vodi gvozden od 1000 lajkova, rekao bih.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.