Podijeli sa Vukajlijašima

1. а откуд знам каже бохор да га погађа и да је лабилан, ал оно ако је већ видео јебига шта могу сад хахахах

2. ено га постовао на форуму, дакле жив је још! добро је!

а сад ми проследи да знам о чему се ради, занима ме јако, убићу се ако ми не пошаљеш, лабилан сам и погађа ме.

3. Pa kako da znamo ako se ubije da se ubio zbog toga? Oće biti u kvadraturi kruga? Stevčo ako ti treba soli brt Šavija i Rasni završavaju to bez brige budi

4. Ma ništa posebno jbt hahahaah

Pa debeli mi takve epitete dodeljuje u svakoj konverzaciji.

5. Inače sam zaspao bio i sanjam otvaram ćub jh brt kvadratura kruga i chavez priča voditelju da mu treba đački dinar da ode kući i za taksi do devojke jer živi na drugom kraju Kule - K u l e. To sam došao da vam kažem

6. и паре за пиво да се освежи мало после јебања

7. Čavez štekao pare za voz i davao kondukteru 100 dinara.

8. Aj pišemo pismo Cirbesu da zbog njegove plate negde mali Stevča vara prazan stomak.

9. Стевчо је с Косова

Човић крао паре деци с косова

Случајност? Не бих рекао

10. Rasni
    Čavez štekao pare za voz i davao kondukteru 100 dinara.

Kad smo već kod teme o železnicama...

11. Tad nisu kamere bile pa je mogao lako dati kondukteru. A i informacije o cenama karata imaju samo za Beograd tako da je lako mogao govoriti i pogrešne cifre!

12. ма какве курчеве камере, већ два пута сам му дао паре, прошли пут су могле сигурно две камере да га сниме

13. Armine dokle je doterao peaky blinders, odgledao sam 3.1.
    I dokle je doterao Better call saul, odgledao sam 2.10.

14. i dio izgleda ima problem ko ja

ne umemo da prepoznamo kad je kraj sezone

desi mi se da dva meseca kucam ime serije u pajret bej i ne znam zašto se ne pojavljuje nova epizoda

15. Rađ, ubuduće kucaj ovo

16. Haha Radj ma pisalo je negde da ima 2.10#1 i 2.10#2 i 2.10#3 pa sam se zato istripovao.

A i gledam 23.7 serija uporedo u pičku materinu.

17. Pa svejedno se neće pojaviti epizoda jer ne postoji.

Al koristio sam torrenz i batalio ga jer se nedovoljno često i nedovoljno duboko ažurira ili kako već. Brda puta ukucam nešto na torrentz i kaže da nema rezultata ni na jednom od sajtova koje pretražuje, a kad odem na jedan od tih sajtova i ukucam istu stvar, eto rezultata.

18. rarbg za novije serije, sve izadje odmah tamo

i kakva je na kraju peaky blinders dio ?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.