Podijeli sa Vukajlijašima

1. Skočko saće Boh da ti kaze zašto mi Srbijanci imamo bolje pečenje.
    Imam ovde neko veselje klalo se naveliko i obalimo nazimaka od 40 kila obaška da jedu akčije. E sad. Provučen je kroz vrelu vodu 7,8 minuta prvo otud bledja boja nemere tad da pocrni pa je 2 vitalova margarina ubačeno u njega jedan na 3 dela pa u stomak a drugi na 4 pa u butke i plećke. Gde god je tutnut margarim tu se meće čen belog luka, dakle 7,8 komada i vegete solidno uz so
    Taj ukus ne možeš zamisliti koliko to jebe jbg
    Mana je što ovo pečenje sutra ne možeš okusiti ko drvo je. Radimo ovo kad se jede na odma. Preljepo

2. Ok so, ok čen belog luka, ajde ok i ta vegeta...ali ČEMU TAJ MARGARIN KOJI KURAC?!?!

"Margarin je po svojoj molekularnoj strukturi samo jedan molekul udaljen od plastike. Izmišljen je u Holandiji radi lakšeg tovljenja gusaka i ostale pernate živine..."

:(

3. Vegeta je takođe veštak. Ja bi to u drugi pac, gde je pivo, gde je bosiljak, de su trave neke, limunova kora i sl?

4. ja/moji prelijem pivom i pustim da stoji neko vrijeme prije no što počnem da pečem

pivo je zakon

5. Profe ako voliš da paseš pasi u svoja 4 zida!
    Guske jedu plastiku? Moram da kupim par komada imam neke kante od fasade nakući da se nebace XD

6. Brate stavljate margarin jebeni u pečenje. Jel vas sramota imalo?

7. Eto lepo sam rekao. Od preko Drine Bog izvodi korner

8. Pa nerealan si ako misliš da su savremene guske onolke zato što "kljucaju po dvorištu" i pičke materine. Margarin je industrijski proizvod, originalno smućkan za tovljenje gusaka, nije valjda da misliš da je prirodan proizvod lol?

9. Pritom, prase je već dovoljno masno (kapiram), koji će mu još masti, brate? I to plastične, pfuj

10. Koristite li vi pivo za pečenje?

Probajte, vrhunski je. Ali u peki da ga spremate.

11. Makaron jeo sam, fino je al ne krcka kožica onda pivo je otpusti.

12. Skočko saće Boh da ti kaze zašto mi Srbijanci imamo bolje pečenje.
    Imam ovde neko veselje klalo se naveliko i obalimo nazimaka od 40 kila obaška da jedu akčije. E sad. Provučen je kroz vrelu vodu 7,8 minuta prvo otud bledja boja nemere tad da pocrni pa je 2 vitalova margarina ubačeno u njega jedan na 3 dela pa u stomak a drugi na 4 pa u butke i plećke. Gde god je tutnut margarim tu se meće čen belog luka, dakle 7,8 komada i vegete solidno uz so
    Taj ukus ne možeš zamisliti koliko to jebe jbg
    Mana je što ovo pečenje sutra ne možeš okusiti ko drvo je. Radimo ovo kad se jede na odma. Preljepo

e onda serem vam se na to bolje pecenje

13. https://www.youtube.com/watch?v=Lskxz9lYZD4

Prosto i jednostavno. U svom soku se prase ispeklo.

14. Ali u peki da ga spremate.

Potpis na ovo. Ja kad pečem, turim šta imam od svinjskog mesa u peku, malo osolim, stavim malo soje i nekakvog biljnog začina, vrrrrlo malo vode tek toliko da prekrije dno i pustim 4 sata da se peče u rerni. Rezultat? Kosti izvlačiš rukom, meso samo sklizne:)

15. Profe smatraću te većom gluperdom ako guglaš pečenje praseta. Internet te laže ne veruj šta ti kaže
    Sve to iskaplje i ocedi se i margarin i moča to se da štelovati.
    Guske i margarin nema ni u skupljačima perja jbg
    Koprivama i kukuruzom sam čuo da se kljukaju margarinom jok. Margarin se daje kerovima da izbace gliste brt tako da guska bi slabo napredovala osim ako joj se grlo ne podmazuje sa njim u vidu lubrikanta

16. Treba li nekom ulaznica za sve dane sajma poljoprivrede u NS-u? Vrlo povoljno, pvt kontakt.

17. Pečenje u rerni? Aha, oće to.
    Da vam ne bude jak miris dima? Ume da zagadi

18. Tražio sam zbog sebe, tebreks. A zbog ovoga

većom

mislim da ću morati da se povučem iz dalje diskusije, pokidao si me:)

Svakako, želim dobar tek tebi i tvojima, ipak ti imaš i nekakvu prasetinu dok ja jedem govna:(

EDIT: Kukuruz i kopriva i ostale "prirodne" - e to u dobrim kućama i tradicionalnim domaćinstvima. Svi ostali rabe veštačku ranu, ne znam zašto odbijaš da poveruješ u to, zdravlje je u pitanju, ne čast. MArgarin je otrov i ne treba ga davati ni životinjama. Mislim, kakva je to tvorevina kad ti moraš da turiš u nju još mali milion raznoraznih emulgatora da bi opstala u tom agregatnom stanju? Pročitaj sastav, ja ne držim to vnogo gajbi.

19. Republikosrpskijanska prasad bolja od vojvodjanskih sig.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.