Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Brate stavljate margarin jebeni u pečenje. Jel vas sramota imalo?
+23
Namažeš ga solju i bijelim lukom dobro, natakariš, svežeš, pečeš sa dvije vatre, raspoređuješ fino žar, kupiš kapljevinu (moču, pretop, kako ko zove) i kad ispadnu lopatice još 20 minuta, ubodeš prstom u vrat prst propadne sam. To je pečenje. Čuj margarin hahahah jebem te narode na šta si spao
Kada sam onomad greškom drogiran prolazio kraj Sajmišta, slučajno pomešavši pivo i lekove, pokušavao sam dobrih petnaestak minuta da se popnem na parkirani Džon Dir.
Boh prati savremene trendove. Tako u Rusiji peku prasad. U Sočiju.
Profe zar se nisi povukao ti? Povuci i mene XD
http://i.makeagif.com/media/4-22-2014/KEwjzF.gif
Ja otkad sam počeo da jedem prasetinu punjenu dijetalnim margarinom smršao sam 15 kilograma.
Naše životinje su bolje jer rastu u brdima, fino oblikovanih mišića, vretenastih.
Profe povuci me za patka XD
može li maslac umesto margarina??
Skočko to je istina
Velika razlika gude je koja se tovi i koja švrlja slobodno i jede korenje
pečenje najprecenjenija hrana na svetu
čajna kobasica > pečenje
Pečenje je bog.
da ne pričamo o tome što se u gro situacija jede hladno.
pašteta > ladno pečenje
Ne Rađ jer je maslac za jedan atom samo razlike od Fastum gela
Rađe, kapiram da može, ali čemu ta tolika mast? Prase treba samo da pusti mast, ne valja kada je premasno. Treba dobro osoliti, začiniti šafranom ili tako nečim i basta! Na puteru je lepo šnicle bečke peći, daju na ukusu. I trigliceridima, naravno:)
Gvozd jak je student u tebi XD
nije broto, nisam ja studentsko govno što se tiče ishrane samo ne volim pečenje jbg ali i generalno tu srpsko tursko jašarsku kuhinju
DOK SE NEŠTO NE METE NA RAŽANJ NEMA NIŠTA OD TRPEZE