Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
odličan je lik... se sam pregledala od njega...
DObar je zaista, slažem se. Zanima me samo kako bi prošao da su u žiriju kojim slučajem Živić, Kalinić i Debeli... Zapravo zanima me kako bi kod njih prošao i Karling.
e tu ne mogu u diskusiju s tobom, jer nemam pojma tko su Živić, Kalinić i Debeli :)))
To znači da još nisi ozračena. Valjda znaš ko je Karling?
ne znam TKO je, znam samo što je karling...onaj sport na ledu .... :))
Technical knockout :)
https://www.youtube.com/watch?v=QC6C4fAaraM&list=PL689D4730AB216F0A&index=15
aaaaaa znam tog lika, ali mi ime ništa ne znači...... daaa brutalan je!!!!
ja kažem kako je...ne foliram se....pa da trčim googlat :))
To je pametno. Mada mi foliranje često prolazi u moru neinformisanih ljudi, desilo mi se nekoliko puta da me spuste na ovaj način. Od tada ne izlećem :)
ma foliram se na poslu cijeli dan....kad je para u pitanju :))))))......al ovako...ni i džepa ni u džep..Karling...... ne zna ni on mene sigurno :)))
Je l bar dobar posao? Inače ne bi bilo dobro ni da te zna sada, pošto je odigrap završni skeč 2008 :)
ej golupcici, uzmite sobu !! :DD ;p
armine jebu mi se komšije iznad, znaš šta viče lik
Hagahaha
Polako sa Arminom
hahahaha
o jebate...ne smijem više nigdje da ostavljam postove.....ovdje me tjeraju.....na defkama upravo hejtaju..... tamo opet neki anti-hrvatki novi val....
najbolje da odem spavat :)))
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%96%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8_%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B1
hahaha
hahahaha
i posle kažete da nema žena na sajtu.