drago mi je da je komentator RTS-a zadovoljan, vrlo je bitno to za dalji razvoj meča kako bi bio u mogućnosti da doživi još par orgazama do kraja 4. seta
New York, Sydney, London, Pariz, sve turnire Novak uze, sada svjetskoj toj eliti niz obraze liju suze. Strah i trepet svih terena, ko iz topa loptu bije, to je naše svjetsko čudo, to je Nole iz Srbije.
Jer Nole je šampion što se jednom rađa, jao šta mu Novak radi, u glavu ga gađa. Ma pogadja Novak teren , uz liniju , a ne aut ,
Rodžer , Nadal , Andi Marej svi dožive tad noukaut ,
Andy Murrey protivnik je žilav, iako se nekad vuče kao da je kilav, velika finala igrali su oni, ali vrijeme je pokazalo ko je igrač bolji. Vodila se s njim uvijek bitka ljuta, pobjednik se saznao posljednjeg trenutka.
Njegov inat jači je od svega, nikad on ne želi tako lako da se preda, sve pohvale svijeta zaslužio je on, Srbiju je uzdigao na teniski tron. Mečeve karijere na svakom turniru pravi, šampionske trofeje je sanjo još kao mali, ali sve je moguće uz veliku želju, postao je pravi gazda na terenu.
Velika je srca i osmjeha širokog, kad ga vidiš prosto zrači dobrotom, tu je uvijek s njim i njegova žena, u krv mu je ušlo osvajanje trofeja.
Srce na terenu, snaga je u tijelu, pravi sportski duh, uvijek pokaze na djelu, krasi ga iskustvo, spretnost, poštenje, u njega svako dijete ima povjerenje. To je onaj čovjek što planetom hara, s reketom u ruci rekorde obara.
U ovoj mojoj pjesmi, poruka je stala, tebi Nole jedno veliko HVALA!
ХАХАХАХААХХА ЈЕБЕНО ЈЕСУ СИНИША МАЛИ И ХИЛАРИ СВОНК НА ТРИБИНА СТАДИОНА ФИЛИП ШАТРИЈЕ У ПАРИЗУ НА ФИНАЛУ РОЛАНД ГАРОСА ЈЕБЕНО
И ИМАМО ТРАНСПАРЕНТ: ХИЛАРИ СВОНК ЋЕ ПРИМИТИ МАЛОГ ХЕХЕ
И ПОСЛЕ ИДЕМО СА СИНИШОМ, ХИЛАРИ И НОЛОМ У НЕКИ ЉУТИ ПАРИСКИ КЛАБИНГ У ВИЛИ НА МОНМАРТРУ ДО УЈУТУ НОЛО ЗГАЗИ ИХ СВЕЕЕЕ
НАШ ЈЕ НОЛО НАШ ЈЕ НОЛО МАРЕЈА У ГУЗУ ВОЛО
drago mi je da je komentator RTS-a zadovoljan, vrlo je bitno to za dalji razvoj meča kako bi bio u mogućnosti da doživi još par orgazama do kraja 4. seta
Inače sam znao da Mali jebe kurcem u pičku u Bugarskoj, ali i u Francuskoj...svaka čast
BREJKNO GA N0L0
реално напунио бих спермом ову малову хилари
Isti si ko moj kurac i on bi XD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Adžadžadža
Hoće li Mali tutnuti Malog? Xe xe (ovim postavljanjem njeće)
http://i.imgur.com/TZKS3pt.jpg
Ne volim ih ali respekt.
NAPRED NOLE!
NOLO POBEDIJO JE
Promoli se sunce, jedan glas začu se sa tribina "Doneo si sunce, Noleeee"
<3
Srbija do Poreske uprave Monaka!!!!
New York, Sydney, London, Pariz, sve turnire Novak uze, sada svjetskoj toj eliti niz obraze liju suze. Strah i trepet svih terena, ko iz topa loptu bije, to je naše svjetsko čudo, to je Nole iz Srbije.
Jer Nole je šampion što se jednom rađa, jao šta mu Novak radi, u glavu ga gađa. Ma pogadja Novak teren , uz liniju , a ne aut ,
Rodžer , Nadal , Andi Marej svi dožive tad noukaut ,
Andy Murrey protivnik je žilav, iako se nekad vuče kao da je kilav, velika finala igrali su oni, ali vrijeme je pokazalo ko je igrač bolji. Vodila se s njim uvijek bitka ljuta, pobjednik se saznao posljednjeg trenutka.
Njegov inat jači je od svega, nikad on ne želi tako lako da se preda, sve pohvale svijeta zaslužio je on, Srbiju je uzdigao na teniski tron. Mečeve karijere na svakom turniru pravi, šampionske trofeje je sanjo još kao mali, ali sve je moguće uz veliku želju, postao je pravi gazda na terenu.
Velika je srca i osmjeha širokog, kad ga vidiš prosto zrači dobrotom, tu je uvijek s njim i njegova žena, u krv mu je ušlo osvajanje trofeja.
Srce na terenu, snaga je u tijelu, pravi sportski duh, uvijek pokaze na djelu, krasi ga iskustvo, spretnost, poštenje, u njega svako dijete ima povjerenje. To je onaj čovjek što planetom hara, s reketom u ruci rekorde obara.
U ovoj mojoj pjesmi, poruka je stala, tebi Nole jedno veliko HVALA!
анте повампири се
EH, JOŠ SAMO ZVEZDA DA POBEDI VEČERAS I MOŽE SE REĆI DA JE DANAS SRBIJA POBEDILA NA SVIM FONTOVIMA.
Nece moci, malo i mi Hrvati veceras da se radujemo
Povračaču
https://www.facebook.com/165538886837367/photos/a.165566410167948.40372.165538886837367/1160333077357938/?type=3&theater