Podijeli sa Vukajlijašima

1. Naleteo malo, bilo mi dosadno pa da vidim šta se ništa ne dešava ovde.

nastavak, bilo mi dosadno pa sam otiso odavde...

2. što bi rekao Pinhed od Cenobita - ne možeš spoznati pravo uživanje ako ne okusiš pravi bol :)

3. To je rekao boban rajovic citiram "volim kada osjetim da boli znak je da sam ziv i da cu mozda jos jednom da te vidim" veliki doktor

4. Prosecna srbenda ukus tartar sosa znas iz mladosti tj. Iz 2012. god

5. a ti si ga jeo 2014 majmune

6. da me neko pita "kakav si trag danas ostavio na internetu?", moj odgovor bi bio: "čestitao sam jedan rođendan i u dva navrata branio tartar sos od ljudi koji ga napadaju"

7. kapiram da bi ti taj neko reko da je drugo bitnije

8. Tartar Sosa - Lalina žena zimi: bela ko pavlaka, masna ko majonez, puna belog luka i najbolje legne uz hladno meso.

9. Svaki dan mi dolazi čovek u smenu i naručuje kafu. Kada mu odnesem, prvo što me pita jeste ..Hoćeš možda ti da je popiješ.. ili .. popij kafu konobar.. U početku sam mislio da je retka ili taj neki rad, a onda sam skontao da je čoveku samo glupo da sedi na prazno. Uopšte je ne pije.

10. Pa zasto sedi? Što ne pije vodu, sok, čaj? Ajd ne laži

11. To još nisam provalio. Uglavnom ne čita novine, samo iskulira pola sata i ode. Najcrnje je što ne sedi u bašti, nego unutra, a gazda brani paljenje klime.

12. oce mozda da te jebe stvarno :/

13. Posavetuj coveka da ode psihijatru, nemoj biti govnurda od konobara koja napravi kafu coveku mimo brojaca, naplati i onda popije istu...

14. Dvojica su se tako jebali. A možda je u dosluhu sa hazdom, nije slučajno što se klima ne pali, stvaraju se uslovi za adekvatno parenje pandi. Gledao sam na diskaveriju.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201005/22602/medium_11954684_1019169808114607_3635807978879065667_n.jpg

15. Posavetuj coveka da ode psihijatru, nemoj biti govnurda od konobara koja napravi kafu coveku mimo brojaca, naplati i onda popije istu...

Đe da je popijem kada se ohladi. A da ću moraću ozbiljnije razmotriti problem, to stoji. Da se reši ta Poarovska začkoljica.

16. a gazda brani paljenje klime.

Jebem ti takvog gazdu, koji kurac je i stavljo onda klimu...znas kad bi ti ja doso u taj kafic ko taj da te jebem, nikad!

17. mozda samo zabegne sa sljake na lapo sata,pa se sakrije da ga ne gnjave.
    ili ce da izvrsi neki masakr uskoro.

18. Samo ga kuliraj. Ako ga pitaš zašto to radi udavice te nekom filipinskom pričom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.