Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
садзаменесамосан
pozdrav dzonovanu iako se nismo druzili mnogo, ako treba nesto tu sam
A ko je Kole? Kole Mamci?
edit: aha, rabin
'ајде обриши пост па напиши испод, немој да ми се курчиш ту и прекидаш ђанија, ок?
Nisam ugasio brt.
да ти не сломим пичку ћелаву ок?
20 mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno
Ajd na čet: kafana
пољубио сам ђанија у чело не знам јесам ли се похвалио
nema te a ja vec sam se navikla da sam punoletna od tvojih dodira
i onda dodje neki glupander pljuje cecu o zivote
Ја потенцирао? Нисам избацио ништа недељу дана, јер нисте престајали да помињете свака два сата ту тему, реко оладићете, да одморимо сви мало, ал јок, и даље нисте престајали да смарате. А ја шта? Ја не могу да оћутим.
И даље мислиш ово након Џоновог принта? Па ја стварно немам шта више да кажем, јесноставно ме зајебавате преко сваке мере, који курац јбт
Kole mamci moj dobar drug
https://www.youtube.com/watch?v=6z0Jf6eDp5Y
превиште сте ми нерава попили, ово није реално
ja znam da ćete reći da izmišljam, ali stvarno jedan od đanijevih sinova igra fudbal u balonu s mojim drugarima i stvarno mu se desi da izgovori "sam sam" dok je na terenu, na šta dobije dopunu u stihu od ostalih igrača
Fantazija xaxaxa
glupander kojem je keva provaljena?
Htio sam da pitam bohora dal je realno da 8-9 mjeseci nakon bataljenja pljuga kašljem pušački nakon 7 dana provedenih na planini.. Pitam ovo jer se bohor razume u te stvari baš.. Kao uostalom i u sve druge stvari.
Domar umro na porođaju