Podijeli sa Vukajlijašima

1. садзаменесамосан

2. pozdrav dzonovanu iako se nismo druzili mnogo, ako treba nesto tu sam

3. A ko je Kole? Kole Mamci?

edit: aha, rabin

4. 'ајде обриши пост па напиши испод, немој да ми се курчиш ту и прекидаш ђанија, ок?

5. да ти не сломим пичку ћелаву ок?

6. 20 mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno

7. пољубио сам ђанија у чело не знам јесам ли се похвалио

8. nema te a ja vec sam se navikla da sam punoletna od tvojih dodira

9. i onda dodje neki glupander pljuje cecu o zivote

10. pa lol, kad god si bio kikovan to je bilo posle 16 sati smaranja o dživdžanu gde si ti i dalje potencirao priču s početka, nemere ti nacrta čovek. dobro, i radi drkanja jer jbg sujeta analitičarska lolo

Ја потенцирао? Нисам избацио ништа недељу дана, јер нисте престајали да помињете свака два сата ту тему, реко оладићете, да одморимо сви мало, ал јок, и даље нисте престајали да смарате. А ја шта? Ја не могу да оћутим.

skapirao da nije kul igrati se sam loptom

И даље мислиш ово након Џоновог принта? Па ја стварно немам шта више да кажем, јесноставно ме зајебавате преко сваке мере, који курац јбт

11. Kole mamci moj dobar drug

12. превиште сте ми нерава попили, ово није реално

13. ja znam da ćete reći da izmišljam, ali stvarno jedan od đanijevih sinova igra fudbal u balonu s mojim drugarima i stvarno mu se desi da izgovori "sam sam" dok je na terenu, na šta dobije dopunu u stihu od ostalih igrača

14. i onda dodje neki glupander pljuje cecu o zivote

glupander kojem je keva provaljena?

15. Htio sam da pitam bohora dal je realno da 8-9 mjeseci nakon bataljenja pljuga kašljem pušački nakon 7 dana provedenih na planini.. Pitam ovo jer se bohor razume u te stvari baš.. Kao uostalom i u sve druge stvari.

16. Domar umro na porođaju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.