Podijeli sa Vukajlijašima

1. Trošarinac i Javio, ako se ne varam.

2. Ma nije trošarinac, on samo živi na troški. :)

Neko drugi je.

3. Ostali iz Niša su mi nekako totalno netrošarinski nastrojeni. Čisto sumnjam da je Džela zakazao trošarinu s nekim, on tamo studira koliko se sećam.

4. Nije Troš sigurno, jednom kad smo se zapili baš smo pričali o tome. I reče mi ko je al zaboravih.

5. Mozda sam ja malo prost decko, ali ne kapiram toliku tugu majki kad im beba umre na porodjaju, ili jos gore kad pobace bebu posle 3-4 meseca trudnoce. Alo jebla majku kako mozes plakati za necim sto nisi nikad ni videla? Rodices drugo i cao. Mislim da bih vise plakao da sam 9 meseci skupljao 5000 evra za auto i da mi ga onda ukradu nakon 2 dana, ili ga polupam, nego da sam nosio fetus u stomaku 9 meseci i on uginuo nakon 2 dana

Kontam da se zajebavaš na jako čudan način.

Elem, mene Skočko zvao u Doboj da se pobijemo, bolje reći da me istuče jerbo mrcina trenira džudo. A, samo sam ga malo zajebavo, i još on stalno konta da sam iz Bijeljine, lol jebeni.

6. Možda je Celt, tad je ziveo u Nišu a troška mu je na 5 min lolo

7. Ja sam hteo da tučem Ludog Čaka, dok ga nisam nekako zgotivio jer je istinski drag. :D

8. Ja sam teo da tučem Bušida, našo neke tipove u Bg da ga lemaju za 500 evra, i onda sam odustao kad sam video kako je sićušan dečko.

9. Aj da uđemo po 250e.

10. Ok izgleda da stvarno nisam normalna osoba

11. Imas prava srpska muda na onoj temi gde si gole guzice trazila pozz

Elem ima li ta slika da vidim i ja

12. Ima brt al link ti dati ne mogu jer sam slab haker

13. A JANKELA NA TRGU REPUBLIKE CARUJE VLADA SVE ŽENE NJEGOVE

14. Moze li da se promeni naslov u podeli, osecam se kao da mi golf dvojka non stop pred ocima :)

15. KBO!
    Imas prava srpska muda na onoj temi gde si gole guzice trazila pozz
    Elem ima li ta slika da vidim i ja

http://vukajlija.com/forum/teme/67726?strana=11

16. Koja je fora sa ovom hrvatskom tetom od 42 godine jbt?

17. Ova što vodi vremensku prognozu sigurno nema 42 godine lel

18. Pogledajte ovo, necu da budem jedini koji se odusevio!

https://youtu.be/g8j0YFzmqWc

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.