A sad mi pade na pamet onaj eru koji kenja remetu a nabacao sto zajebanih reci u opis oglasa kao da ce ga neko potapsati po ramenu kad bude kupovao bravo mali pametan si
Ako ga nekad vidim u gradu isutiracu mu atlas pogani
bombas
Brate... svaki dan se iznenadim tolikim odsustvom odgovornosti, tolikim nedostatkom institucija koje su zaduzene da sprece plasiranje gluposti, sprecavanje panike i ostala sranja... Pa nek ide u picku materinu i zemlja i narod i vlast.
Pa tebra, dizu frku ovakvim tekstovima i mlate kurcem o farmama i parovima na jednoj strani kako narod ne bi gledao na drugu stranu gde se desavaju bitne stvari.
Prvi Lastin bus jutros na relaciji Deč-Stara Pazova od obične vožnje pretvorio se u doslovno pišanje od smeha.
Čim sam ušao u bus vozač se sprda kao, jesi siguran da hoćeš kartu, ne znam oćemo izdržati do tamo?" xDD kolko je bus očajan bio...i ja reko ma šta to je pola sata vožnje brt sve ok.
Ulazimo u Vojku menjač ispada iz ležišta na prvom ležečem policajcu i ostanemo stuck in the middle of fucking nowhere, ja i 4 hardkor babe koje idu na posao.
SADA POČINJE DEO GDE RIJEM SUZE OD SMEHA
DOLAZI BATICA IZ SERVISA, ŠAKI GA ZOVU, PRLJAV U STARTU MASAN, PRAVI MAJSTOR, ŽIVI ZA TOAT, NI ZDRAVO NI ŠTA JE PROBLEM LIK SKAČE NA ZADNJI DEO BUSA MALTENE ZUBIMA OTVARA POKLOPAC, ZAVLAČI RUKE I GOLIM RUKAMA POKUŠAVA DA NAMESTI, NE IDE JBG, IZLAZI KROZ BUS DOK MRMLJA I PSUJE, VADI ALAT, VRAĆA SE, PSUJE SEDAM BOGOVA I LOMI NEŠTO POZADI, DOLAZI DO VRATA I KAŽE:
"Popravio sam ti ovooo gooovnoo"
"Šaki brate oće moći ovo da se vozi sad?"
"PFFFFFFFFFFF IMA DA LETI KO GELERI 99"
Eldar Markovic Dobitak koji sam osvojio ovaj vikend odlucio sam da potrosim na neki odmor sa porodicom. Hvala ti puno. Do sada nisam verovao u ovo ali ti si me uverio.
Velibor Perovic Gospodine,svakaa tii cast i hvala tii punooo na zaradjenom novcu. Sve je proslo po planu i dogovoruu hvala bogu. bicu ti vjecno zahvalan i nadam se da cu opet nekad u buducnosti dobiti priliku da suradjujemo care..hvala jos jednom
djordjevic ima super varijantu za konferncije.nadrkan je,pa pocne da mase rukama i svi pederi,on super.
edit:pogresna tema
zamajan covek
A sad mi pade na pamet onaj eru koji kenja remetu a nabacao sto zajebanih reci u opis oglasa kao da ce ga neko potapsati po ramenu kad bude kupovao bravo mali pametan si
Ako ga nekad vidim u gradu isutiracu mu atlas pogani
Kad.nekog ujedas mozes ocekivati da ces dobiti isto sto pokazuje njegovu pamet
Meni sve sto neko moze da kaze da.me uvredi je daun hahh
A ja kazem ok
A eruu jos 10 fan fektova nadjem da je jadan
Brate... svaki dan se iznenadim tolikim odsustvom odgovornosti, tolikim nedostatkom institucija koje su zaduzene da sprece plasiranje gluposti, sprecavanje panike i ostala sranja... Pa nek ide u picku materinu i zemlja i narod i vlast.
Pa tebra, dizu frku ovakvim tekstovima i mlate kurcem o farmama i parovima na jednoj strani kako narod ne bi gledao na drugu stranu gde se desavaju bitne stvari.
https://pbs.twimg.com/media/CTinMYYWsAA0hHz.png
Статус од малопре:
Čim sam ušao u bus vozač se sprda kao, jesi siguran da hoćeš kartu, ne znam oćemo izdržati do tamo?" xDD kolko je bus očajan bio...i ja reko ma šta to je pola sata vožnje brt sve ok.
Ulazimo u Vojku menjač ispada iz ležišta na prvom ležečem policajcu i ostanemo stuck in the middle of fucking nowhere, ja i 4 hardkor babe koje idu na posao.
SADA POČINJE DEO GDE RIJEM SUZE OD SMEHA
DOLAZI BATICA IZ SERVISA, ŠAKI GA ZOVU, PRLJAV U STARTU MASAN, PRAVI MAJSTOR, ŽIVI ZA TOAT, NI ZDRAVO NI ŠTA JE PROBLEM LIK SKAČE NA ZADNJI DEO BUSA MALTENE ZUBIMA OTVARA POKLOPAC, ZAVLAČI RUKE I GOLIM RUKAMA POKUŠAVA DA NAMESTI, NE IDE JBG, IZLAZI KROZ BUS DOK MRMLJA I PSUJE, VADI ALAT, VRAĆA SE, PSUJE SEDAM BOGOVA I LOMI NEŠTO POZADI, DOLAZI DO VRATA I KAŽE:
"Popravio sam ti ovooo gooovnoo"
"Šaki brate oće moći ovo da se vozi sad?"
"PFFFFFFFFFFF IMA DA LETI KO GELERI 99"
http://image.prntscr.com/image/162e29b9f6594e378d8ae5a0352d20cb.png
Eldar Markovic Dobitak koji sam osvojio ovaj vikend odlucio sam da potrosim na neki odmor sa porodicom. Hvala ti puno. Do sada nisam verovao u ovo ali ti si me uverio.
Velibor Perovic Gospodine,svakaa tii cast i hvala tii punooo na zaradjenom novcu. Sve je proslo po planu i dogovoruu hvala bogu. bicu ti vjecno zahvalan i nadam se da cu opet nekad u buducnosti dobiti priliku da suradjujemo care..hvala jos jednom
Nikola Sanja Djigov Hoću ja
јеботе гледао сам бар 20 секунди у овај качкет мислио сам да су резанци у питању
Hahahaha isto
https://www.youtube.com/watch?v=WfMY2AksjIU
Mlađan Dinkić izdominirao
Pa ovo je i Tilmo u Leskovcu slušao pre 6 meseci XD
Ugašen torrentz :-(
http://torrentz.eu/cutehamster.gif
kakav dželizam xD
http://www.nspm.rs/hronika/rastko-pocesta-eu-pogubna-po-srpski-narod.html?alphabet=l
Sve ove umišljene anarhiste, revolucionare, novoosvešćene patriote i slične treba tući do besvesti. I ceo ovaj NSPM. Kakvo leglo ološa!
Pozdrav za zvonkove konje ismejao sam se ko budala citajuci 10 dana materijala
Hahaha Prove, pa iste takve ološe si i ti čitao, samo što su oni bili druga strana iste medalje.