Podijeli sa Vukajlijašima

1. Molba za one koji idu sutra na docek sportista, samo snazno zvizdanje protiv one kurve Spanovicke i pigmeja iz Subotice

2. Provali botove
    http://www.zurnal.rs/vaterpolo/reprezentacija/38341/krivokapic-hvala-drzavi-prlainovic-mislio-na-klubove

Ovi nazadni su spremni da diskredituju i Nikolu Teslu ako im smeta. Sutra na doceku ogromna podrska Andriji i vaterpolistima, sranje po kurvi Spanovic

3. sad koriste medijsku paznju da kukaju kako treba vise da si ulaze u sport nabijem ih na kurac.koliko SAD ima bolje uslove za vaterpolo tamo imaju bazene u skolama, stambenim zgradama, pa smo mi prvi u tom sportu.ova sportska gospoda sad misli da su uhvatili boga za muda i hoce neke ful uslove po svetskim standardima za njih a cela zemlja u rasulu.nema veze sto je u bolnicama aparatura iz 70ih bitno je da se prave nove hale, bazeni i tereni i da igraci mrtve zvezde i partizana imaju dobre plate.pa kad stvorimo desetak odlicnih sportista onda ce oni da odu da zive u monte karlo, barselonu ili tako negde i da ih boli kurac.nolo kuka kako mu drzava nije stvorila uslove da trenira za vreme bombardovanja i inflacije pa nabijem ga na kurac pola srbije butalo po kantama a on misli da njegov tenis ima neki prioritet

4. Apsolutno tacno labavi, samo nije to poenta price

5. Aleks Đački obrok xD

6. Šarov Pasulj ili poznat kao Šarov Gra'!

7. Жућа Пасуљ

8. Mara Plavi Patlidžan

9. Мића Вински Гулаш илити Mike Vine Stew

10. Роки Индекс Сендвич

11. Grejsi

Oni su klonovi koje su napravili Rigeli koji sluze Draco Rasi ( reptilima ) .Ima ih vise vrsta. Nemaju organe za varenje niti reproduktivne organe. Hrane se enzimima iz ljudske krvi. Kada su siti, koza im je siva, kada su hladni, koza im je siva, i tada su opasni. Otuda i popularni naziv, mali zeleni. ( visoki od 120-140 cm )
    Imaju tehnologiju da integrisu i dezintegrisu materiju. Cuveni su po otimanju ljudi i sakacenju stoke, radi hrane i eksperimenata. Pricaju telepatski. Nama ljudima smrde na izmet.
    O njima i ostalim rasama mozete naci u Anticevoj knjizi- Istorija Galaksije, Zemlje i Coveka.
    Pored ovog navedenog, mogu da kazem da sam ih sreo dva puta. Jednom na astralu moje sobe, kada je bio jedan od njih samo prisutan, koji je samo tu stajao a drugi put su mi oteli astralno ( energetsko telo ). Bilo ih je dvojica. I pricali su sa mnom telepatski. Nesto su mi radili sa umom ili su samo bili znatizeljni da vide da li sam kandidat za probudjenje. Inace oni rade sa ljudima koji imaju veci stepen duse i koji se polako probudjuju iz iluzije zivota. Mi imamo duse a oni nemaju. Zato smo im zanimljivi.
    Kao sto rekoh- oni su samo jedna vrsta od mnogih drugih, inteligentnijih i opasnijih. Ima i dobrih po nas ljude.

12. Мића Вински Гулаш илити Mike Vine Stew

Čeda Kačamak, što bi bilo Chad Polento za zapadno tržište.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.