Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bato skojim ti telefonem baratas?

2. Aj da pogodim
    Sale ima, Sale ima

P8 lite

3. Makaronac
    Nemoj biti bosoanac.
    Pls

4. Imenjace, imam P8 Lite :D

5. Sto ne predjes na p9 lite?
    Da ti NSA cita otiske

6. NSA ili kineska tajna sluzba pitanje je sad

7. Bata Sale
    Bravo Makarone :D

Jesam majstor xDDD

Alo snajperisto, ko ti drma lonac :D

8. Obrađujem neku audioknjigu za samopomoć/samounapređenje i samim tim moram da je odlušam celu, evo me na pola puta i već osećam da sam dosta odgovorniji i sposobniji, javljam rezultate za mesec dana...BAKERO

9. http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/sokantne-tvrdnje-srpskog-seksologa-seks-izmedu-oca-i-punoletne-cerke-je-normalan-ako-nema-prisile-clanak-2492159 - Članak njah, ali ovaj deo:

Poteklih dana Srbiju je potresla vest o porodičnom zlostavljanju, u kojem je Arijeton K. (20) iz Kostolca osumnjičen da je silovao maloletnu sestru L. K. (13) u porodičnoj kući. Devojčica se porodila pre par meseci i rodila dete, čiji je otac njen brat.

Arijeton jebeni, hahah!

10. намерно су ставили име уместо иницијала да би се знало о којој се етничкој групацији ради

11. Lobanjica iskrena

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.