Podijeli sa Vukajlijašima

1. kakav carski nalog, dobila zadatak da napiše pet komada, napisala pet komada, ni manje, ni više, i zatim napustila sajt

2. Slavica legenda, ne samo da napiše pet komada nego da joj i prežive - time je dokazala da dovoljno poznaje jezik :)

Evo skoro sedam godina ne znam da li je to bio realan nalog ili najuspešniji trol u istoriji sajta.

3. Čekaj postoji Tilmo je l tako? A postoji, imam ga na fejsu.
    Što ne bi postojala Slavica?

4. Pa to i kažem, ne znam jer niko nikad nije priznao da je Slavica. Cura je navodno studirala srpskohrvatski u Koreji i pisala defke za kolokvijum - bile su joj defke i brisane u prvi mah pa su vraćene da položi ispit. Sećam se da sam neizmerno uživao u tim defkama :)

5. Jutros sam postao teca!!!!

Kuj nema tecu nek mu ga isecu!!!!

6. Cekaj kako teca ko se porodio?

7. valjda njegove devojke/zene sestra.ili zena brata njegove devojke/zene.
    bas konfuzno.
    nikada nisam bio nacisto sa tim nasim rodbinskim vezama.sogor,pasenog,zaova,jetrva,surnjaja...

8. bombas
    Cekaj kako teca ko se porodio?

Moj surak dobijo sina! A zna se da je teca najbitniji rod za muskog dijeta, isto kao i stric i ujka. Jer te tri kategrije su zaduzene da kvare musku decu i vode ih u kafanu i daju im prvu cigaru i da im kupuju neodgovorne poklone.

9. A to tazbina, a nek je živ i zdrav, ali u našim običajima tazbina nije neki razlog za šizenje

10. mislim to oteraš izkuće odma posle venčanja

11. Cekaj, teras svastike iz kuce?

12. http://www.igreklik.com/slike/images/24184639617189243387.jpg

samo sam rukama digao i otpalo
    još sam u šoku ( foto + video)

13. Da slučajno flaša nije menjala temperaturu toplo hladno?

Čestitam Žajk, uspešno si savladao treći razred osnovne.

14. ma jok, celo vreme je u magacinu i na istoj temperaturi

15. сад ће газда да ти одбије од плате

16. Makar si obradovao mesara, ubice se od ovog vinjaka da se ne baci pa ce te odrati od kurca xd

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.