Prijava

kakav carski nalog, dobila zadatak da napiše pet komada, napisala pet komada, ni manje, ni više, i zatim napustila sajt

Slavica legenda, ne samo da napiše pet komada nego da joj i prežive - time je dokazala da dovoljno poznaje jezik :)

Evo skoro sedam godina ne znam da li je to bio realan nalog ili najuspešniji trol u istoriji sajta.

Čekaj postoji Tilmo je l tako? A postoji, imam ga na fejsu.
Što ne bi postojala Slavica?

Pa to i kažem, ne znam jer niko nikad nije priznao da je Slavica. Cura je navodno studirala srpskohrvatski u Koreji i pisala defke za kolokvijum - bile su joj defke i brisane u prvi mah pa su vraćene da položi ispit. Sećam se da sam neizmerno uživao u tim defkama :)

Jutros sam postao teca!!!!

Kuj nema tecu nek mu ga isecu!!!!

Cekaj kako teca ko se porodio?

valjda njegove devojke/zene sestra.ili zena brata njegove devojke/zene.
bas konfuzno.
nikada nisam bio nacisto sa tim nasim rodbinskim vezama.sogor,pasenog,zaova,jetrva,surnjaja...

bombas
Cekaj kako teca ko se porodio?

Moj surak dobijo sina! A zna se da je teca najbitniji rod za muskog dijeta, isto kao i stric i ujka. Jer te tri kategrije su zaduzene da kvare musku decu i vode ih u kafanu i daju im prvu cigaru i da im kupuju neodgovorne poklone.

A to tazbina, a nek je živ i zdrav, ali u našim običajima tazbina nije neki razlog za šizenje

mislim to oteraš izkuće odma posle venčanja

Cekaj, teras svastike iz kuce?

http://www.igreklik.com/slike/images/24184639617189243387.jpg

samo sam rukama digao i otpalo
još sam u šoku ( foto + video)

Da slučajno flaša nije menjala temperaturu toplo hladno?

Čestitam Žajk, uspešno si savladao treći razred osnovne.

ma jok, celo vreme je u magacinu i na istoj temperaturi

сад ће газда да ти одбије од плате

Makar si obradovao mesara, ubice se od ovog vinjaka da se ne baci pa ce te odrati od kurca xd