Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sad kad sam procitao do kraja mislim da je trebalo da okacim na transfer blama ai jebiga.

2. Evo ođe da kopiram

Стеван
    Велики играч, али још већи човек.
    https://www.instagram.com/p/BK-gSs-jLmL/?taken-by=simke_12

Stevčo uspio u životu haha

3. Pop u Slagalici. Pozdravio Irineja na početku.

4. I ostalo preosveštenstvo

5. можда поздрави и армина на крају

6. У Каменици дани Сирије. Нема струје. Нема воде. Да ли је још неко искључен у Србији?

7. Je l' gledao neko Slagalicu večeras? Znači izneverovao sam.

8. Klineru šta bilo? Opet bio Sijalica?

9. Bio neki pop blaža verzija Slavoljuba i neka likuša koja je pokušala da upotrebi 3x 15 u moj broj i ako ima svega jednom. Ali ona je pobednik pa je ostavljam po strani. "Prvak Srbije u vaterpolu je...?" njegov odgovor je "Srbija" i još 5-6 bisera garant. Biće na yt ovih dana garant.

10. Znam ovu sto je pobjedila popa.

11. šupku lažljivi facecleaner

12. Јел ти се пуцо Рођа Раичевић у вену?

13. FaceCleaner
    Bio neki pop blaža verzija Slavoljuba i neka likuša koja je pokušala da upotrebi 3x 15 u moj broj i ako ima svega jednom. Ali ona je pobednik pa je ostavljam po strani. "Prvak Srbije u vaterpolu je...?" njegov odgovor je "Srbija" i još 5-6 bisera garant. Biće na yt ovih dana garant.

http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2337#post_3636396

14. Nisam video, Boh. Inače, fina je ona curica mada nije mnogo bistra :)

15. Okačite link kad bude.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.