Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nije jedini jbg
    Ima ih 10 i 2 hrvata otoga

2. Bruka koliko jebe onaj radio strim.

EDIT: Majku im jebem oni i psihički terorišu naše heroje! :(
    http://radio.garden/live/the-hague/radiosangam/

3. Radio lijepa naša samo Tompsona vrti izgleda a imaju i neki u Zagrebu prejeziv ženski glas čita molitve neke. Ne mogu Ljuboviju na nađem nikako.

4. na hrt radiju prenose krstenja lajv nedeljom.bio sam blizu grane sa hrcama,pa navatao.odlican satanisticki obred sa sve pevanjem,odricanjem sotone.15 minsa straha i znatizelje dok sam slusao.mozda nije hrt,al gotovo da sam siguran da jeste.

5. Ljudi jeste ispratili ove klince sto su zapalili beskucnike AHHAHAHAHAHHA BOGOVI

6. smejes se necijoj smrti

7. A ja sam provalio i citao sam negde kad neko otkrije svoj identitet sa tog fejsbuka i twitera, na primer kad je popularan, tu nema niko normalan. Samo neki pederi, Strahinja Caldovic i slicno.

8. Ajde Skocimise kazi da ne bi jebao ovu pa da se iznenadim

9. Ja bi se osecao kao da jebem oslica iskrivljenih ledja jednom sam to video i nisam mogao jesti jer lici na starog dedu, kao da njega jedem

10. Tako bi se osecao kad bi jebao tu devojku kao da jebem dedu koji smrdi na staru kožu i smrdljiva usta

11. torazulu
    Ajde Skocimise kazi da ne bi jebao ovu pa da se iznenadim

Nakon jedno 10-ak piva ako bi se digao uopšte, ovako na suvo slabije...

12. Na suvo je uvijek slabije

13. Nakon jedno 10-ak piva ako bi se digao uopšte, ovako na suvo slabije...

To su ti prvi znaci starosti... Smeta ti sto je zenska moron, pa onda sto ima dlakave ruke, pa sto joj tata u SNS...

14. Matorim, jbg, priznajem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.