Podijeli sa Vukajlijašima

1. I Goga je dobra pička

2. Sve bih jebo tu sad što sjede u studiju

3. Solidna matematika

4. To su ti dramovi

5. Unpopular opinion

O izborima, Srbiji i Srbima:
    Narod Srbije nije glup. Lažna elita posle svakih izbora priča kako je narod glup je su preko 50% glasali za Vučića. Kao prvo, zašto kažem lažna elita, zato što su za mene elita ljudi koji rade neki biznis (što kaže Miroljub), za mene su elita ljudi što rade poljoprivredu ili stočarstvo vrlo ozbiljno, ljudi što imaju auto placeve i auto servise, što imaju kamione, što imaju gradjevinske firme, dobre kafane, firme agencije. To je za mene elita. A šačica tviteraša, vukajlijaša, kantautora, pisaca, glumaca, lelemuda, to za mene nije elita. To su nesposobni ljudi, neradnici, invalidi.

Iz toga zaključujemo sledeće: 50% ljudi izlazi na izbore, od toga pola glasa za Vučića. Znači samo je 25% ljudi u Srbiji želi da promeni vlast, želi da smeni vučića i postavi nekog drugog. 75% ljudi ili je zadovoljno Vučićem ili ih boli kurac za politiku.

Znači da ipak prava biznis elita srbije pobedjuje, ipak smo mi većina.
    Znači da je samo 25% Srba nesposobno, da su invalidi i da im je Vučić kriv zbog toga.

Samo je 25% Srba glupo.

Srbi nisu generalno glup narod.

6. izvanredno rasudjivanje.samo glup covek ne vidi koliko je vucic dobar covek i koliko se trudi kazu da je ovo vuciceva ruka sto hrani kolibrija a zivotinja oseca kad je neko dobar covek tako je ovaj kolibri bez straha jeo iz vuciceve ruke, od jankovica bi pobegao 10km
    https://s1.postimg.org/s0ovlyz3j/18342576_1381588488546309_1696200634432542041_n.jpg

7. Јеботе нама румуни објашњавају ствари

8. kad sako salje slike kurca onda je luckast a kad ja saljem onda sam manijak, debil itd jos se snima kako sedi na wc solji, odvratna, primitivna muslimancina

9. Nisi ti manijak kad saljes slike kurca ti si manijak uvek

10. https://youtu.be/PAY-ZskKiXA

Pa jebem ti sve ti jebem... Pa se ti petljaj sa Finkinjama.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.