Podijeli sa Vukajlijašima

1. Rajko Jovetic 14-godisnji decak dobio je sest hitaca od svog ocuha jer je pokusao zastititi svoju dvogodisnju sestru da ne bi bila silovana.Njoj se nista nije dogodilo zahvaljujuci svom hrabrom bratu.Sve se to desilo dok je majka bila na poslu.Ovaj hrabri decak se bori za zivot ali doktori kazu da nece preziveti bez operacije knja je vrlo skupa,a njegova majka ne moze da plati! Facebook i kompanija saglasni su da doniraju 45centi za svaki put kada neko objavi ovu poruku na svom profilu! Vi cete izgubiti dve sekunde zato Vas molimo kopirajte i zalepite na zid!pokusajte ne kosta vas nista!

2. Радјард Куплунг
    Rajko Jovetic 14-godisnji decak dobio je sest hitaca od svog ocuha jer je pokusao zastititi svoju dvogodisnju sestru da ne bi bila silovana.Njoj se nista nije dogodilo zahvaljujuci svom hrabrom bratu.Sve se to desilo dok je majka bila na poslu.Ovaj hrabri decak se bori za zivot ali doktori kazu da nece preziveti bez operacije knja je vrlo skupa,a njegova majka ne moze da plati! Facebook i kompanija saglasni su da doniraju 45centi za svaki put kada neko objavi ovu poruku na svom profilu! Vi cete izgubiti dve sekunde zato Vas molimo kopirajte i zalepite na zid!pokusajte ne kosta vas nista!

3. ArminVanBuuren
    Радјард Куплунг
    Rajko Jovetic 14-godisnji decak dobio je sest hitaca od svog ocuha jer je pokusao zastititi svoju dvogodisnju sestru da ne bi bila silovana.Njoj se nista nije dogodilo zahvaljujuci svom hrabrom bratu.Sve se to desilo dok je majka bila na poslu.Ovaj hrabri decak se bori za zivot ali doktori kazu da nece preziveti bez operacije knja je vrlo skupa,a njegova majka ne moze da plati! Facebook i kompanija saglasni su da doniraju 45centi za svaki put kada neko objavi ovu poruku na svom profilu! Vi cete izgubiti dve sekunde zato Vas molimo kopirajte i zalepite na zid!pokusajte ne kosta vas nista!

4. PuppetMaster
    ArminVanBuuren
    Радјард Куплунг

5. Upravo sam dobio vest da je Rajku potreban jedan dolar i 20 centi za operaciju, a mi smo već skupili jedan dolar i 35 centi. Facebook i kompanija su pokazali još jednom kakve su veličine. Pogotovu kompanija.

edit: već 180 centi skupljeno

6. humani ljudi na delu

7. upravo je jedan moj drugar okačio ovo neironično na fejs

8. evo napisao sam ispod RAYKO BODYGUARD i sad molim boga da se zalepe neke dobronamerne tetke da mi kenjaju

9. naj bolja aplikacija, samo naštelujte opseg od 150-5000Hz i release na 300ms i rokajte s deset prstiju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sokin.android.leon&hl=en

10. Interesantno, za sta moze da se koristi?

11. za pištanje

mada smo ja i ćale jednom čekali da neko prođe ulicom, pa kao gajgerovim meračem merili nešto na kući i kad zapišti najviši ton, složili se "da, da, tu je, očitalo ga je"

možeš babama da prodaješ foru da detektuješ magiju po stanu

12. To su neke cudne frekvencije

13. Ja reko za muziku ti koristi nesto hah solidno pistanje

14. Rađ, ovo je prejako. Sutra ću sabajle paranoisati komšije

15. Jbt, Radjard da kaze skini virus.exe, ljudi bi skinuli.
    I evo me, šes i dvadeset ujutru, proizvodim psihodeliju na ovom... instrumentu, baka ode da izmeri pritisak, nesto joj pisti u usima
    Edit: uspeo sam da odsviram sedi ćira na vrh slame i osećam da će to biti hajlajt dana

16. Ugostio Marić jutros Ćićolinu u jutarnjem programu.

http://i.imgur.com/oGmVhsU.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.