Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sve je to zbog nesrecnih administrativnih radnika sa kojima niko ne zna sta ce, skolovani i namnozili se pre interneta i kompjutera i sad ne znas sta ces sa njima, izmisljene takse da bi hiljade njih dobijalo platu... isto kao i nastavnici i profesori srpskog i matematike, koja je to profesija kome je potrebno matematike vise od pukog racunanja na kalkulator ili srpskog jezika recimo? Umesto da ukinu ta govna, odnosno nauce osnove na par casova i cao, a decu uce lepom ponasanju, svetskim kulturama, opstoj kulturi i jezicima... ali ne, sta ces sa tolikim nastavnicima matematike poserem im se na nastavni program.

2. E moji nubovi kad Koceljeva bila poplavljena ono kad nas Vučić apačima spašavao sva dokumenta i dozvole bile besplatne. Registracija mi bila 11k hahaha

3. Ne pap, isto je

Jeste bombas, u pravu si ovaj put. Ne za profesore matematike nego za ovu birokratsku bagru zvanu clanovi stranaka. Kako koja vlast dodje zaposli jos 100k ljudi pa se ti jebi kad nemaju za plate pa smisle ateste i reateste za plin, potpis u vozackoj dozvoli, promenu imena ulica, racije saobracajne policije, sad menjamo tablice malo a posle cemo prvu pomoc, jel bila tv pretplata jbt kad cemo nju, ajmo malo privatnici da isticu ime firme vidno ko nije kazna je 50k(i ovo sam platio crkli dabogda), e sad cemo doprinose da povecamo ali ne samo od sada nego retroaktivno dve prosle godine dizemo tako da dugujes burazeru 270k(i to samplatio)....i tako nista evo bleja sta vi radite?

4. Sedam čipova imam u pasošu.

5. Inače oće rat u Kataru, nude mi da ostanem da radim za duplu platu lol jok i neću zovite me ratni profiter nemam problem sa tim.

6. lololo šabac i okolina uvek nešto izmuvaju ispod žita, čak i od vučka korist imaju

7. nemaš brige, Deku, evo ja sad kalkulišem oću li ići u onaj Liban s društvom i pričam s likom koji je bio prošle godine, kaže baja: ma opušteno, ovde gde ćete vi ići nema ISIS-a, samo Hezbolah, oni i ako te kidnapuju, ako vide da si Evropski hrišćanin turista, puste te, ne trebaš im ništa

8. ja sam uvek u pravu, nekad je prokletstvo živeti s tim

9. 10km od mog posla je američka vojna baza sa 10000 vojnika i više aviona nego sve Yu zemlje zajedno što imaju - Deky ne brine se.

10. Kupas li se mirno Deku?

11. Zivi ko u cara dok mi drkamo kurac..

12. Koleginica predala za bebu dokumenta, čekala par meseci i dobije ovo. Naravno da bi trebalo da se završava na ić.

Da l je realno da ima ovoliko propusta, kontam da rade ramo svi preko veze, ali jesu li ovoliko jebeno retardirani.

https://s7.postimg.org/6xf3ohhhn/FB_IMG_1496685021537.jpg

13. ne mogu da verujem, pa ovo definitivno samo kod nas ima -_-

14. A kopao je po netu dok nije nasao neciju karticu cisto da izmisli pricu sig hahha

Ili bar ovo, zvao je sad koleginicu da mu slika karticu, ma treba mi nesto da vidim samo, slikaj i posalji sto pre mozes hitno je

15. Armine, sad kapiram što stalno padaš na kladionici.

Intuicija ti je kao kod klinke kad joj kažes daj da ti stavim samo jednom.

Pa zar ti nije palo na pamet da je ovu fotku koleginica već objavila a ja je se setio kad sam video o čemu pričate jebem te nesposobnog!!2

16. ma nije to ništa jedan moj drug

17. Koliko čudno ime za bebu... Petar Radovanović
    Mala beba od 2 kile sa imenom Petar Radovanovic. Ocekujes od takvog imena da se rodi vec formiran covek, u odelu, sa stanom na kredit i zenom i detetom.

18. hahaha tačno

Postala sam tetka jednog prelepog dečaka - Gvozdena Kuridže od dve kile i dvesta

19. Рабин Шлома
    Koliko čudno ime za bebu... Petar Radovanović
    Mala beba od 2 kile sa imenom Petar Radovanovic. Ocekujes od takvog imena da se rodi vec formiran covek, u odelu, sa stanom na kredit i zenom i detetom

Радјард Куплунг
    hahaha tačno

Postala sam tetka jednog prelepog dečaka - Gvozdena Kuridže od dve kile i dvesta

hhahahah jebem ti hahahhaha

20. Halo mama ovde tvoj sin Petar Radovanovic

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.