Prijava

Chuck Feeney, jedan of pionira Free shop sistema trgovine, poklonio je oko 8 milijardi dolara siromasnim ucenicima za studije kroz svoju fondaciju. Zivi u iznajmljenom stanu i nema kola. Fondacija je jos aktivna, a on je poslednjih 7 miliona koje je imao poklonio Univerzitetu Kornel Decembra 2016.

U Parizu je 1719. godine bio aktuelan program za zatvorenike koji im je nudio slobodu, ali pod uslovom da ožene prostitutku i presele se u američku saveznu državu Luizijanu.

1932. godine, Brazil nije mogao priuštiti da pošalje svoje sportaše na Olimpijske igre u Los Angelesu. Ipak imali su kreativnu ideju. Brod sa sportašima napunili su kafom i prodali je usput.

Još kreativnije bi bilo da su prodali kafu pre nego što su reprezentativci pošli na put

labokv
U Parizu je 1719. godine bio aktuelan program za zatvorenike koji im je nudio slobodu, ali pod uslovom da ožene prostitutku i presele se u američku saveznu državu Luizijanu.

ovo ima savrsenog smisla

Rese se jednog zatvorenika ok ali zasto su se pobogu resavali kurvi? Jedino ako su im neke skrndelje davali

Jujuju kako lepo Ruje polivaju Amere sada u hokeju. Kakav gol za 3:0, na 0.2s do kraja druge trećine.

Priča mi šefica iz jednog Idea objekta, nahvatala dve klinke iz 8 razreda u krađi. Jedna maznula dve flajke sangrije a druga dve flajke vinjaka. Tj probale da maznu, pa ih nahvatali.

I kad im trazila broj telefona od roditelka, jedna rekla da su joj poginuli u saobraćajnoj nesreći. Kad došla murija, mala ima kevu i ćaleta regularno.

Osmi razred devojčice jbt..

A ček, ti ideš okolo i raspituješ se o maloletnim devojčicama, slikaš im dupe po urgentnom itd. Koji tačno problem imaš sa klinkama?

reme indeed, baš sam onako slasno odgledao tekmu eheh, upišali ih žestoko, što sa golovima, što sa heftanjem uza zid.

Ovo si skroz loše spojio jbg. Bolje se drži piva i filmova, tu si ekspert.

Rekao sam, priča mi..

Da, a on je napisao da se raspitujes, ne da ti ides i hvatas klinke u kradji. I ne znam sta je tu za podijeli sa vukajlijasima, sta je tako vau?

u jbt, ja ne smem postovati nista da ne napravim gresku kao Cilmo dok mi Boris Brejca ne odobri, ahahahahaha

Ko je uopšte ova budaletina brejča, vidim lupeta nesto stalno.

kradu u osmom razredu i kad su ih uhvatili rekle da su im roditelji mrtvi A NISU..im shocked.

Labokv buljina. (Sova)

Edit: žajk je

hahaha omg

ko zadnji izađe, neka ugasi svetlo

ja mogu da razumem da devojcica pozajmi nesto pa zaboravi da vrati ali ovo je vec djavolja rabota.bas me zanima sta li je taj nesrecni otac preduzeo