Podijeli sa Vukajlijašima

1. Неам појма, сјебах се што сам принтскриновао пре оцењивања.

2. Перверзија.

3. Bože, iako nisam neki vernik, der suni jedan smakić sveta ili pušćaj neki cunami iupičkumaterinu.
    http://www.youtube.com/watch?v=XP5udgFS8SM&feature=player_embedded#!

4. sviDZa mi se ova sa roze kosom

5. Kosooki ETF- ovci prvi put u zivotu vide zensko u gacama.
    Svi jebenu istu frzuru i svi svrs u gace.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rhd6BM1MDeU&feature=player_embedded#!

6. Jebao joj čovek stonogom mater.

7. Bože, bože kako su samo dobre, fine, zgodne.
    Stvarno želim da se preselim tamo.

8. брате прелепо. а има један клип од можда пре годину дана и можда није бразил него типа чиле и препизде боље можда него овде а клип онако бољи на лицу места не овако ко фото сешн.

9. данас је крстовдан. дан у којем је цар константин после победе на ваљда максенцијем или магненцијем код милвијског моста, 312. свечано унео крст у Рим.

10. Управо је одређена глупача написала на свом фб профилу: "Београд смрди."
    Иначе је студент у истом том Београду... Ја неам проблем са људима из унутрашњости, чак ни када праве проблем по овом лепом и широкогрудом граду, мада ипак ми пада на памет следећа реченица:

А НЕ СМРДИ ТИ КАД ТРЕБА ДА ТЕ ШКОЛУЈЕ, А? ИЛИ КАД ТРЕБА ДА ТЕ ХРАНИ ИЛИ ДА ПРЕСПАВАШ У ЊЕМУ ИЛИ ДА ПОВРАЋАШ ПОСЛЕ ПРОВОДА У ИСТОМ ТОМ ГРАДУ! МРШ БРЕ ПА ИДИ ТАМО ГДЕ ТИ НЕ СМРДИ СМРДУШО ЈЕДНА РАСПАЛА!

Да не би испао сељак и да не би открио какав сам поремећени идиот, морао сам ово овде да кажем... А њој сам финим коментаром дао шансу да се исправи, време јој истиче.

11. Koi si ziheraš. NEŠ JEBAT !! Napiši joj šta misliš i zarolaj neko granje.

12. Ма сад је не би јеб'о све и да ми тражи... лололо
    Не могу да јој пишем ово, не могу да се препирем са људима на фејсбуку а и постоји велика могућност да ћу је виђати често.

13. viđeste li razliku onoj na 00:26?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.