Podijeli sa Vukajlijašima

1. ahahah gledam mamuran ovaj klip sa vuletovim namestajem i povrachachu bukvalno hahah kolko je jezivo...
    radije bi lezao u krevetu onom od gage stajlsa sto je sve upisano u njemu i puno pikavaca od cigare nego u ovoj nakaradi

edit: sta ja sam na atomskom misu, nisam imo nikad nijedan dupli nalog

2. https://www.youtube.com/watch?v=HS6R2Q7eRdg

Super Seducer, igrica o zavođenju, za slučaj da ne znate jezik smuđeva

3. Super seducer, bolju napisem u 2 reda u javi, programirano igric

hej vidi sta imam, odnosi se na

1. mnogo para i polozaj
    i (ili)
    2. ogroman kurac

Game kompleted.

4. drugari, lepe vesti, stigla ponuda od napolje, nije bas norveska ali dobro... za par meseci odoh ako se potvrdi

5. срећан пут брате

6. Bombaš, opet Kongo, a? :)
    Šalim se, šta je da je - svako dobro.

7. Bježi odavde jebate

Joj kako je juče predivan grad bio, nema gužve, u mojoj ulici parkinga koliko hoćeš, parkiraš se de oćeš i kako hoćeš, nema milijardu ljudi koji jure kao muve bez glave, a sve radi...

8. Pa i sad je prazno sve, svi u krevetu valjda spremaju se za sutra. Sad me startuje neka picka u mecki ja otvorim prozor kaze: e kuda do bgauna? Ne zna r da kaze debeljuskasta malo. Mislim se koji kurac odakle si jebate i kome li ces pusiti posle

9. A jes da se ništa ne dešava al juče je očito pola grada bilo u šumi neđe, baš je bila uživancija

Ima da ga primi ona pa će da kotrlja r preko kurca lagano

10. A pazi, mecka bela na bg table, ona ima 25-6 godina, prvi put ide u braun. Ja nemam logicno objasnjenje osim da je skoro razvedena i zeli da promeni pristup zivotu

11. Da ali faca joj nije iz bg-a zato kazem dobro se udala ovde odavno nasledila je auto iz braka i sad oce da proba braun

12. pretpostavke su majka zajeba, iz ove perspektive gledano moze biti da je u pitanju lajfkouc cura koja je bila u Nepalu tipa tri godine, vratila se isterala auto pokojnog oca iz garaze i dogovorila da se vidi na picu sa Stefanom Milenkovicem to ne mozemo znati,ako razumes

13. mislim verovatno je seljancica neka, ali

14. Kako su lude te razuzdane ali se generalno slabo krešu, ne znam šta je u pitanju toga, kaži nam pseto, poduči nas.
    Šta se desi ženi pa počne slabo da se kreše kad se uda?

15. omrzne muskarce, eto sta

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.