Prijava

Joshua krajnje profesionalno, veni vidi vici stil. Baš lagana pobeda, još mu na kraju reko "nemoj druže više da te tučem"

20 miliona funti je dobio za ovu pobedu u kojoj je primio manje udaraca nego na sparingu.

Sta je ovo jebem ti mleko

Harmonika od 25 soma evra, juče uslikao na protestu Makedonaca u vezi bojkota referenduma za novo ime.

http://i67.tinypic.com/j7pw9c.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=OkoeMTrayzM&t=1s

U suštini, modifikovani fudbal, al' je hiljadu puta dinamičnije, a još i smišljeno kod nas

https://www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U
kako sam se krivio u stolici dok se penju na ovaj kran

ja cu poceti da pratim od finala.po srpski.ko jebe taj sport.vidi finale,napred srbija.verovali smo u vas.tako to vec nekako ide.nije mi to nesto preterano interesantan sport da pratim i ona razigravanja.volim one zavrsne faze.od cetvrtfinala.samo toga ovde nema.malo sistem sranje.vole i nasi namestiti,nema tu nista sporno. kako ispadaju italijani kada igraju sa poljacima danas?ako ih dobiju 3:0, onda svi imaju indentican broj pobeda, poraza, setova...ili se ja nesto varam.

Ocajan sistem takmicenja

Ako smo stvarno na kurvaka uterali kurac francuzima i italijanima onda go go nasi jebi majmune zao mi sto nisam gledao to

italijani bi to uradili sigurno da su mogli.u svakom sportu su ogavni.
ukoliko se ja ne varam treba ugrubo da imaju vise od 20ak poena od poljaka.mrzi me da racunam. to je izvodljivo.sada sam prvi put video rezultate po setovima i ne znam koje je stelovanje. 2 od 3 seta smo popusili na razliku i jedan na 3 poena.kao drugi verovatno idemo na brazil.a koliko ja znam oni jebu kevu u odbojci vise od italijana.mozda ja tu nesto nisam dobro sracunao.ako budemo drugi.mozda i prvi ali zavisimo.da smo dobili polajke boleo bi nas kurac i isli bi na amere.valjda je bolje na njih nego na brazil.

Ne igra ziba vise brt

Pošto smo kod odbojke, da ne širimo priču:
https://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/998925/kalkulacije-i-u-odbojci-italija-namerno-izgubila-kako-bi-izbegla-srbiju

Ali, sve je to normalno, što sam sebi da podmećeš nogu ako ne moraš...

aj mi samo reci sta smo mi to sada namestili?nismo izgubili 3 seta 25 10 svaki.
nacu za italijane.

Italijani su u fudbalu u grupama sp i ep minimum 3 puta(za toliko znam) odigrali X i prosli dalje sa tim istim protivnikom iz treceg kola. Poslednji put sa spanijom.

U kosarci su poslednji put sa nama u grupi izbacili nemce na isti fazon ako se secam.

Italijani to rade oni rade to. Mada ja nemam nista protiv toga ako kapiraju da ce tako bolje proci nek gube ko im jebe mater samo mi je drago da smo i mi nekome uterali kurcinelu

ja mislim da je moguce izgubiti 26 :24, 26:24 i 25:22,a da nije namesteno.bukvalno jedna greska i sentimetar van terena lopta. daleko od toga da mislim da smo mi posteni ali ovo je tesan poraz.
ako su nasi na 24:24 sedeli i cekali da upadne lopta u teren,onda ok.
da smo uzeli jedan set boleo bi nas kurac.