Podijeli sa Vukajlijašima

1. bilo je pre nekih 6-7 godina otvaranje nekog mega marketa.bili neki veliki popusti.ljudi se tukli da udju,padali u nesvest,picke materine.znam da je bio snimak kako utrcavaju u deo gde je povrce i tpaju svi po milion kupusa.glavica bila dinar.kakvi ameri i njihov blek frajdej kada se lome oko televizora.ovde se lome oko kupusa.

jebem ti sunac

2. vidi zmaja vidi mu kaputa lolo

3. I na kraju nece kupiti nista, sto je najgore. Tako je bilo i kad se otvarala Ikea, nagrnuli ljudi, ludilo, na kraju se ispostavilo da je najskuplja stvar koju je iko uzeo tad na otvaranju neki socijalni stolic, sto bi Ameri rekli coffee table.

Najjace je bilo kod otvaranja Ikeeeaae kada se neki majmun posrao u WC solju u izlozbenom prostoru. Pa sada imas natpis da klonja nije prikljucena i plasticni prekrivac preko rupe. I kada su donosili prazne flase da toce koka kolu. Nebeski (primitivan) narod.

4. Najjace je bilo kod otvaranja Ikeeeaae kada se neki majmun posrao u WC solju u izlozbenom prostoru. Pa sada imas natpis da klonja nije prikljucena i plasticni prekrivac preko rupe. I kada su donosili prazne flase da toce koka kolu. Nebeski (primitivan) narod.

AHAHAH jebem ti život, nisam ni znao za ovo

5. Pogledacu ovo, inace triforce smatram edukativnom glavicom isao bih na seminarske njegove, taj neki fazon

6. ko pile neko

ako još jednom čujem reč "pile" danas, poludeću.

P.S stvarno jeste, zverka je

7. ahahah a jbt svega mi nisam namerno reko pile

8. lik ima jedno 85cm u sirinu sigurno, open new tab izgleda jos strasnije

9. taj je valjda jos ziv sad sam citao.kristijan ga izazivao na ferku, pa ga neki upucao u noge.prebio bi kikija da su se pobili

10. Ma de ziv, '98 su miju ubili cini mi se

11. ne verujem da je ljuba zemunac mogao da ga bije, jedino ako je znao aikido, onda bi nekako mogo da iskoristi mijinu snagu protiv njega samog

12. Hahahahah labo mrtvo ladno

13. dobro znam da vi ne verujete u to ali za sitnije ljude aikido je spas

14. Tehnika na stranu, Kristijan može obojicu sa slike da nosi u zubima, ako govorimo o masi.

15. u to vreme nije mogao, tad je bio klinac

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.