Podijeli sa Vukajlijašima

1. Agilni, da li stvarno mislis da je ovo Coca Cola? Da li uopste mislis da je nasa reklama?

2. O jbt, šta ima da mislim, rekoh da ima veze sa njima. Rešile domaće korporativne devojčice da rade gerila marketing.

3. kvalitetna je fora.
    steta sto deda mraz na kraju nije povikao "vucicu pederu".

4. bilo bi dobro da ovi odgovore na ovu gnusnu sorosevu provokaciju.vesic da bude deda mraz

5. Baš će koka kola da se zajebava sa ovim sitnim foricama.

Gde je emitovana ova reklama za koka kolu Agilni?

6. Ti ne znaš šta je "gerila", vidim.

7. Pročitaj šta sam napisao. Da li misliš da bi se koka kola zajebavala s tim?

8. Ova rasprava zbog tilma da predje na transfer

9. Izguglajte "Kompanija Coca-Cola poznata je po svojim prazničnim reklamama".

10. Prva dva linka, brate. Piše ti sve (takođe su obrisani, ali se vide na guglu). I vidi PVT već jednom.

11. Tebra, sve reklame, SVE reklame koka kole moraju biti odobrene od strane centrale u Atlanti. Politika kompanije je da se ne mesa u politiku.

Znas ovu nagradnu igru sa kodovima ispod zatvaraca sto je sada aktuelna? E pa aplikaciju za tu igru je radila firma gde ja radim. I sve je moralo da prodje Atlantu pre nego sto je pusteno u javnost. Cak i reklama koju je radila jedna marketinska agencija. Original reklame sa titlom na engleski je poslat u Atlantu na odobrenje, pa je tek onda aminovano da moze na TV. Tako da pusti tu pricu o gerili, ovo je neko namontirao i nasinhronizovao, pa hteo da ispade pametan preko neta. I kladim se u levo mudo da to nije trazio Vucic da se brise, vec koka kola.

Suvise su veliki igraci da bi im se jebalo za Vucica i suvise su zajebani igraci da se sa njima sprdas.

12. Сале то је стандардна процедура и за неупоредиво мање брендове. . .ништа чудно

13. Možda je ovaj snimak napravljen u Pepsi West Balkans?

14. Ja mislim da je neki krindz pokusaj Raduleta i ekipe, pa retardi nisu racunali na to da ce im koka kola jebati mater.

15. Ko god da je vidi se da je isti retard ko ovi Vozdovi.

16. ima zuti sok i crni sok u rodi.crni je kola,a zuti je narandza iako nije zut.ali interesentni nazivi.

17. I dobri su za uz neko meso. Bolji od Pepsija.

EDIT: I Coca-Cole, da ih ne reklamiram više.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.