Prijava

Nasla bi se na mojem avataru ali je previse mainstream

Je l ova misica normalna đevojka? Nije jedna od ovih što su rođene skurcem?

Sta ti mislis bata sale kao iskusan si covek, jel ce da bude nesto od ovih protestanata?

Bice kurac. I to drven, lipov, neravno otesan. Bice nam isti taj kurac u dupetu dokle god ovaj retardirani servilni narod ne nabije nekoga na kolac. Javno, na Terazijama, da snimi CNN.

A oko cega je protest uopste nisam upucen

Jer tebe NE ZANIMA TO. ,

druze sta sam ja sad odgledo

Au sta je ovo ozb koji kurac

Pa ovako....slušam rok uglavnom, nekada se tu nađe i neka druga muzika, ali ovo je primarno.Neki standard koji slušam je Rainbow, ACDC, Whitesnake, The Doors, Deep purple...Volim da čitam knjige, ljubitelj sam klasika (ne da bih se pravila pametna nego zato što su provereni) najviše realizma.Omiljeni pisci su mi Ivo Andrić, Balzak i Stanković.Čitam stripove...Obožavam Alana Forda, Dilana Doga, Dampira (super strip, šteta tek se nedavno pojavio)....Volim crnu, sivu i zelenu boju.Crna jes' da deluje nekako sterilno, ali je super, siva zato što je nešto između kao i život uostalom, a zelena je prosto boja prirode....Ako sve bude kako sam planirala jednog dana ću biti veterinar.Volim životinje i želim da im pomognem (teško će to ići nažalost).Volela bih da anarhija nije toliko veštačko i nemoguće društvo koliko jeste.Verujem u peace i šta još da pišem....pih...bilo bi još toga, ali sve ostalo je preterivanje..:)

Crna i siva nisu boje, vec valerske nijanse.

Sam cu napolje...

VISNJE MOGU SADRZATI KAMENJE

Па ђе мећете те вишње бог вас не убио. Ал није то ништа, у Аустралији однедавно народ налази некакве металне иглице у јагодама и мангу. Кажу дијете се удавило.

Te igle su neki tinejdžeri iz zajebancije ubacili i onda su povukli ko zna koliko jagoda iz prodaje.

хахахах ово је једнако оној најгорој сцени умирања из неког турског филма из 70их