Podijeli sa Vukajlijašima

1. I odmah izbaci dugme da klikneš

2. Pa ovo nije Karleusa!

3. Jos da je dodala Oggy na kraju, pa to bi joj bio zadnji ekser u sanduku

4. Trenutno bih voleo bih da sam mladi James Spader koji ide na koncert Genesisa, da ganjam emotivno rastrojene siparice.

5. да се покупе, да се одеру

https://www.facebook.com/jelena.jesha.12/posts/2233153176734836?__xts__0=68.ARBkxPkQIkJg4m_VGtQfQ9fL-SpxJrZEjId0iqIqgyJTj1GElUgE3LRNnWHY1jhREu6502jKThswqXzZo37Z3jYM6oTU9mWzEmgkv7nBGpSmKEFV2oBcN8hh0Fp_OBxT47_dQLkQN9mF5rxC-XZyEtXFRmt5mPvzpVmEAp8hFi6B99Lys8LVorFZJRyQjQN21ycMq3XfWoQ1nRlYsCHB8y0ni8Fay-r3RzZ8esAG7T73dhcMpaYFcHhxw1QqHfnpJNce0g4Y5LVgkBetu3z33yRwgxSt1H1TiVV9V5oSfGSeP1D4FYTuI7SV5SaD-LoPa5SLEQk-jYWniJFB6Hsp9peApH6N3RN84C56NyZzlfZ6YyKFjmfileYgkOY&__tn__=C-R

6. Trenutno bih voleo bih da sam mladi James Spader koji ide na koncert Genesisa, da ganjam emotivno rastrojene siparice.

ja sam upoznao ribu na koncertu petera gabriela 2013. sa kojom sam bio nekih godinu dana, a on je bio u genesisu ranije, tako da ima tu nesto

7. Jeri realno da pas otkine glavu psu?
    Pa i na borbama pasa se svi iskidaju... Ali nisam vidio da glavu otkinu?!!..

8. јебем ли га, јесте шарпланинац у питању, а овај је неки мали пас, мада је чудно да је толико бесан/луд да се баш исцима да му одсече главу

9. Pa na to i mislim.Znam da je moguće da otkine, ali dal je realno da to i uradi...

10. Vlasnica solidna pička, jebljiva

11. I kako je otkide ovako precizno da je pas bila bi koža pocepana na fronsle

12. U faci je losa, al dao bih joj ga

13. o cemu pricate bukvalno hahah

14. Да ли је можда у питању њезин мали пинч?

15. moja kerusa je otkidala komade krzna mackama i mesa bas velike a video sam od komsije dva engleska mastifa kad su macku pokidali na pola tako da ne vidim razlog sto ne bi mogao pas da otkine drugom psu glavu
    a ne verujem da bi rekla ona bezveze da nije videla psa kako to radi ili bleji pored krvave lobanje pored obezglavljenog psa

16. o cemu pricate jebeno, de je taj link?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.