Podijeli sa Vukajlijašima

1. Realno jeste da malo smekerskije deluju podvrnuti rukavi, samo kazem da kratki rukavi na kosulji uopste nisu "no no". To kenjaju one sto nose cupave cizme i pufnaste papuce. I oni sto nose pantalone iznad gleznjeva i pacije kljunove. To maljem treba zatuc' da se ne razmnozava.

2. Бохор
    Celte u Nemačkoj sam video muškarce koji jose tričetvrti bermude i sandale i čarape
    SAmo kažem

e al ozbiljno bohor, o cemu je ovo?

3. Hahah Celte izvini jebote Bata Saletu sam napisao jer je predstavio da je u Njujorku ok što njegov šef nosi
    Ne znam kako sam se istripovao da si ti pisao

4. Jao Bohoreeee... Ne moze tebi covek nista da objasni, sve pogresno shvatis.

5. Kosulja na kratke rukave iskljucivo ako si vlasnik vise od 300 ha zemlje

6. Iskljucujem samo havajske kosulje

7. kosulja na kratke rukave je skroz ok odeca kad je vruce. ako je od dobrog materijala jedno 10000000 puta prijatnije od bilo cega na ledjima

disklejmer: pricam o normalnim kosuljama ne o sesuljama

8. A brate ne može jbg. Ja sam prvi seljačina i sve mogu al baš se osećam neozbiljno u košulju s kratkim rukavima. Imam osećaj sa ne poštujem domaćina ako mu odem na svadbu i košulji kratkih rukava. Plus volim sat da nosim i preloše stoji na kratak rukav

9. I sandale su vrlo kul kad je sedamsto stepeni pa to ne znaci da je kul nositi ih, znaci ikad, osim ako si japanski turista sa sa canon fotoaparatom i carapama drap boje

10. ok jbg, ako poredis po eleganciji onda ide ovako nekako

kosulja za leptir masnu /frak > bela kosulja sa manzetnama > bela kosulja > svetla kosulja > tamna kosulja > kosulja sa kratkim rukavima > polo majca > obicna majca > siledzika

ako mislis da je elegantnije bilo sta levo od kosulje sa kratkim rukavima onda da. desno, gresis :)

11. lol pa ovo je jakna a ne kosulja

I ne bi trebalo uopste da se svrstava u elegantne kosulje, ovo je radno. Drvoseca/farmer americki

12. Па добро, ако причамо о иоле формалним / свечаним окружењима кратки рукави нису опција од укуса.

Али за свакодневне потребе и опуштеније пригоде не видим никакав проблем у кошуљи са кратким рукавима.

13. А сандале носим. Без чарапа нормално

14. kapiras na sta mislim papet, ima i kosulje ovakve nego sam pogresno likovao pa posle me mrzelo da menjam. :)

15. Kosulja kratkih rukava stoji ozbiljnim ljudima
    Ako ti se ne svidja ili se ne osecas komforno nemoj da je nosis i to je to

16. dobro je ono kada kaze internet da ovi sto su poceli da se oblace ko drvosece ne znaju maltene ni sta je drvo,a kamoli sekira i pila.

17. Presretač ako je opuštenija prigoda i ne moram košulju dugih rukava neću ni kratkih sig

18. polo majice su najbolja stvar smisljena i stoje svakome, osim ako si 193+ onda ti ne stoji nista sve izgleda kao dzak

19. Pa to kelt sto si linkovao ako je obicna kosulja i takav dezen to je difolt kosulja studenata iz bjeljine.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.