Prijava

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=28&nav_category=11&nav_id=1511393

Jesu li ovi sendvicari i lopovi sigurni da zele narodu da daju kalasnjikove u ruke?

A što ne bi dali?
Eno na drugoj temi Bombas napisao da ne može prase da zakolje šta će njemu puška
Pičke smo mi kao nacija velike

sa nožem sam loš prilično, kalašnjikov mi ne leži takođe, nekako mi ne pasuje... ali škorpionom cepam muvu u letu

Škorpion je samk za neke ulične borbe baš iz bliza
Neprecizno govno

jel ovo vazi i za one u inostranstvu, posto spadam u ovu grupu?

sta ce vulin mucenik.
dobar mi je u onom kombinezonu namrsten.kao da je odratovao sve ratove ovde,a u pauzama u legiji stranaca bio da ratuje sa nekim sudancima.pas rata. 25 godina teskih ratista.

verovatno nece da bude za one u inostranstvu:

"Lica iz rezervnog sastava koja su u radnom odnosu, a pozvana su na obuku, zakonom o radu zaštićena su u smislu zadržavanja svih prava iz radnog odnosa. Njima za vreme vršenja te obaveze Ministarstvo odbrane isplaćuje naknadu zarade u visini njihove prosečne zarade u prethodnih 12 meseci pre pozivanja"

al brate ko smisli da uzmes i ljude od 35 godina zove da dolaze na obuke i ostale kurce, nakon sto 10 god "ukinuta" vojska.
sta ce im ti ljudi, nije mi jasno, cemu poenta toga?

Imalo bi poente da se u 2019 ratuje puškom

S kim bi vi da ratujete

S muslimanima i Bugarima uvek možeš

Haha bugari u eu, mi u americkom supku. Nemas s kim

pazi, ja ne bi imao problema da je to neselektivno - mora za sve od sad i to je to. garantuju ti mesec dana plate, mogao bi ovde da opravdano uzmem neplaceno, i odradio bi.

na kurac mi ide srpski trejdmark - selektivna pravda, i to sto ovo ne bi ni uradili nego gledaju da te zajebu kako god, ne bi ti dali pare, ili bi morao da se jebes godinu dana po salterima, ili tako ti kurci koji nemaju veze sa vojskom nego sa cinjenicom da je srbija birtija a ne drzava, koja oce sad kao da ima vojsku a milion drugih stvari raskupusane.

Potrebno je naglasiti i da se ne radi o ogromnom broju ljudi koji će proći ovu obuku, već o par stotina vojnih obveznika koje ćemo obučavati godišnje

Meni u Cv-u pise pripadnik srpske vojske 1997-1999, to je veoma korisna stvar.

kako odluce kojih 100 ce da najebu? o tome pricam

Član 79a pomenutog Zakona navodi kategorije građana koje podležu obučavanju za potrebe odbrane zemlje. Između ostalih u toj kategoriji su i lica starija od 30 godina, građani muškog pola Republike Srbije, koji nisu odslužili vojni rok, a prevedeni su u rezervni sastav. Oni koji nisu prošli nikakav vid obuke, kao takve, potrebno je obučiti da bi mogli da služe u rezervnom sastavu

posle rendomica kapiram