Podijeli sa Vukajlijašima

  1. potrebno je da se zene jos vise emancipuju, cinjenica je da su ugrozenije i da vlada taj neki primitivni stav ''ćud je ženska smiješna rabota'', prilično je nipodaštavajući i zajedljiv. način na koji se feministkinje bore s time je takodje pogresan (npr kecelje na spomenike). ali ono što zaboravljate, mizoginija vlada medju zenama vise nego mizandrija medju muskarcima. za to su krive i zene i muskarci kojima je socioloski nametnutno da su razliciti i povlascni i koji neguju takva shvatanja. danas kad svako moze da zaradjuje (suprotno nekada) treba svakome omoguciti ista prava. svako deklarisanje zena kao bica ispod coveka su put za nejednakost i diskriminaciju, sto dovodi do nasilja u krajnjem slucaju. cesto cujem ''muz ubio zenu'', obrnute situacije ne vidjam. i onda neko kaze sta bre vise ocete, imate sva prava. potrebno je da se promene stavovi zena o zenama i muskaraca o zenama da bi zaista bili jednaki.

  2. postoje prirucnici kako na kartu silovanja izvuci pare od bogatih muskaraca

    Slažem se da postoje žene i žene. Lično nikada ne bih mogla da zamislim da neka žena koju poznajem čita taj priručnik. Ali svakako verujem da postoje i takve koje to štivo gutaju. Opet, postoje muškarci i muškarci. Recimo, verujem da na vukajlija.Com nema muškaraca koji bi peglom pržili stopala drugoj osobi, što opet ne znači da takvi ne postoje.
    Problem sa tim sudovima i sa tim o čemu pišeš je što do nas dolaze isključivo senzacionalisticke vesti. Tako da ni u jednim novinama nećeš naći članak da su dvoje razveli i imaju zajedničko starateljstvo, te da je imovina podeljena na pola. To prosto nije interesantno, možda iz razloga što se tako zavrsi 80% razvoda.

  3. Opet, postoje muškarci i muškarci. Recimo, verujem da na vukajlija.Com nema muškaraca koji bi peglom pržili stopala drugoj osobi, što opet ne znači da takvi ne postoje.

    Zavisi koliku je glupost napravila. Uglavnom se manji prekršaji mogu sankcionisati uskraćivanjem hrane, sna, ili psihološkim pritiskom.

  4. Recimo, verujem da na vukajlija.Com nema muškaraca koji bi peglom pržili stopala drugoj osobi

    Hehe

  5. Svaka pet osoba bi šetala ili bez k. Ili sa šljivom preko oka.

    Симпатично ми је да видим да неко још цензурише "курац" у 2019. поготово на сајту на ком је исти имао засебну тему

  6. Zašto emancipovati žene? Emancipacijom žena gubi svoju ulogu, žene, majke, muškarcu iz ljubavi prema njemu, potčinjenog bića. To je jednostavno prirodno i od Boga dato. Lajave kučke niko ne voli. Dobroćudna i smerna žena koja je poslušna i podatna muškarcu, u njemu izaziva nagon da je oženi i učini majkom svoje dece, jer je zbog takve njene pouzdane prirode siguran da može da joj prepusti takvu odgovornost. Lajava kučka u muškarcu može da probudi samo potrebu da joj zalepi 50 evra preko spermom umazane face. Ništa bre ne znaš, beograđanine

  7. Kakva jajara ovaj, kao približio mu se opušteno i onda mučki, iznenada ga nabode.

  8. Што ти мајка лоче толику сперму ауторе Мачак

  9. Pezose ko ovde koga mlati? Vidim da nije neka klasicna preraspodela.

  10. Malo sam razočarana ovim postom. Smatrala sam da osoba tvojih intelektualnih kapaciteta ne bi trebala da brka te dve stvari.
    Kao prvo, nije uredu udariti nikoga, ni muškarca, ni ženu, ni dete, ni kera... Osim, ako nije u pitanju dogovorena igra prenosa seksualne moći. Ali to je skroz druga tema.
    Drugo, ako se neko ne ponaša prema tebi kako bi trebalo, nije na tebi da prevaspitavaš stoku, već da se od iste distanciraš, ostavljajući ih da se uguše u sopstvenom smradu.
    Treće, istući nekog jer te je npr prevario, je isto kao što one debilne žene kažu da će neko muško uštrojiti ako je prevari. Pa to bi stvarno bilo strašno. Svaka pet osoba bi šetala ili bez k. Ili sa šljivom preko oka.

    https://www.youtube.com/watch?v=m-jpwHPsHDQ

  11. Опет се разјебао чет

  12. inace kad sam gledao onaj klip sto u bg zene za 8. mart setaju i govore necemo cvece necemo cvece, volite nas 365 dana u godini (kao da je automatski svaka zena bozanstveno bice pa mora da se voli ni manje ni vise nego non stop), od svih baljezgarija od parola zaparao mi je oci jedan koji me je bas istinski preplasio i jeza me prosla, zahtev da se svakoj zeni BESPOGOVORNO veruje ako optuzi nekoga za seksualno napastvovanje i silovanje.

    Evo i razloga zasto, da ne bude da eto tek tako ne verujem....dok sam bio na brodu, jednog kolegu, nas covek, na zurci spopadne jedna ruskinja koju smo redom svi trsili kad god nam se skupi malo jarcevine na glavicima pa je zovemo da oriba, i sad dosao ovaj kolega novo meso, ona odma skoci na njega na zurci, smuvaju se pred svima, ona ga zove kod nje u kabinu, kad su stigli bila njena cimerka u kabini, ova ruskinja je zamoli kao ako moze da ode do bara gore na zurku da se njih dvoje TUCAJU, zavrse oni seks, lepo se pozdrave poljube na vratima kad je on izlazio i ode u svoju kabinu......sutra oko 12h lupaju mu na vrata, trojica iz obezbedjenja kao ajde u kancelariju, ne moze ni da se umijes samo kreci, on ode tamo, 6 spanskih pandura, i dva neka u civilu....on se odsekao nema pojma sta je....kazu mu jutros te je devojka prijavila da si je silovao, proverili smo na kamerama stvarno se vidi da si otisao do nje u kabinu, devojka je van sebe eno je kod doktora daju joj tablete za smirenje ne moze da dodje sebi....drzali ga tu pola dana zatvorenog u nekoj kabinici i na kraju ga policija izvela sa broda i sutnuli ga nogom u dupe kuci kao cekaj kuci dal ce ova da podigne optuznicu bla bla...

    drugi slucaj bukvalno deset dana nakon toga, u veneciji overnajt, zakupili stan nekoliko razlicitih departmenta, nega ogromna gajba, unutra nas preko 50 ljudi bilo na zurci, oko 3 se vec razisli, al ostalo njih desetak tamo da prespava, i jedan meksikanat iz art departmenta, tek dobio promociju poceo ozbiljne pare da uzima, smuvo se to vece sa jednom juznoafrikankom iz spa departmenta, kad su svi otisli, a ostalo njih desetak oni odu u sobu, jebali se citavu noc pijani ko stoke, ujutro svi zajedno dosli na brod, doruckovali zajedno svi, sve najnormalnije, posle podne stiz italijanska policija, ova ga posle dorucka prijavila da ju je silovao.....znaci deset njih tamo on nju siluje, ona kao vristi i moli za pomoc i niko ne cuje....to je bila njena prica....i kao nikom ni ujutro nije rekla, najnormalnije se ponasala i sve....
    e sad, problem je sto je taj lik gore najebao, ovaj nas se izvuko na kraju ova ga nije ni tuzila, ovaj meksikanac je najebo jer se to desilo u veneciji na kopnu pa je policija preuzela slucaj, strpali ga u zatvor u italiji tamo ce cekati sudjenje....
    a ova devojka sto ga je prijavila, to isto vece bio all crew party i onda najnormalnije bila, pila zajebavala se, pa se onda kao malo rastuzi pa sedne pa svi joj prilaze grle je ljube je

    znaci bukvalno im se usrale u zivot, a ne 99% nego bukvalno 100% nije bilo nikakvog silovanja....nego ono napile se, jebale se i sta sad da radim, ajde da prijavim da me silovao...a toj ruskinji ovo vec drugi put da prijavljuje da je siluju.....a politika na brodu je bukvalno bas to, ako te devojka optuzi da si pokusao da je napastvujes, i tipa pogledaju na kameri, vide da stvarno si nesto pricao sa njom, bukvalno te nece ni pitati za tvoju stranu price automatski se njoj veruje

    tako da to sto traze ove lezbare i zene u crnom da im se bespogovorno veruje bukvalno mi izaziva mucninu jer je nesto najnepravednije skoro malo vise nepravednije nego sto su belci drzali crnje za robove

  13. malo su mitrovici zena pobili pored nas ovakvih, jos treba...

  14. пезосе па ка о.

    то и јесте званичан став јавности на западу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.