Podijeli sa Vukajlijašima

1. Daj bre, još ga nije izbacao više od dvaes puta, i već puši..

2. А које си ти годиште малолетник? Људи су други разред средње, код мене у средњој такви редовно пуше.

3. Па добро, то је шеснес година. Сад клинци почињу у шестом-седмом разреду.

4. devedespeto, ali šta beše sa ne prodajemo pljuge maloletnicima?

5. Не знам шта вам је ту чудно, сад сви почињу форе ради. Ја сам остао имун, хвала Богу. Већина почиње да шипује тамо негдје око првог средње. Али да, и мени је чудно да пуши неко ко нема двоцифрен број шамарања мајмуна.

6. Измењена и допуњена листа филмова које вијам на свим могућим изворима. Јавна захвалница Капуну и Брусу на непроцењивој помоћи, 50% филмова са прве листе сам успео да нађем.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/178951_433658756695407_189812355_n.jpg

7. И да, и Капуну, и Капуну, јбт, како тебе да заборавим, неш се љутити? :(

8. Проклетство последњег поста. Дакле:

Измењена и допуњена листа филмова које вијам на свим могућим изворима. Јавна захвалница Капуну и Брусу на непроцењивој помоћи, 50% филмова са прве листе сам успео да нађем.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/178951_433658756695407_189812355_n.jpg

9. Pijem toliko kole, da mi je govno karamelisano. Toliko karamelisano da možeš da ga uzmeš, nabodeš na štapić i prodaješ na vašaru.

10. Aj što si pio kolu al što si jeo volke orase???

11. Moj deda je isto tako ko ti...i dok smo mi ukapirali šta je i kako je, bilo je već kasno...

12. rani li te ovo pomalo kad izlazi na auspuh?

13. rani li te ovo pomalo kad izlazi na auspuh?

Šuljevi 4 cola. (to cola je ono kao coca-COLA)

14. Maži Stanicidom to, moje dijete nagrdi se...

15. i meni isto tako kada jedem suve ukljeve a mrsko mi da ih čistim od drača. kada glave krenu da izlaze na auspuh nagrdim se.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.