Podijeli sa Vukajlijašima

1. ma kako ne vidjam druze kliktao sam 30 puta da mi sakrije reklamue one sponzorisane, boga oca oni trose na fejsbuku na reklamu cim mene koji sam otvoreno protiv njih gadjaju isto + sam iz bga a kontam da jos vise rokaju okolne gradove i sela

2. ja pricam o tome da na internetu imas opciju da vidis vise prica i da izaberes, dok mnogi ljudi nemaju kablovsku u srbiji i nemaju izbora da cuju, osim na momente, istinu o nekom dogadjaju, informaticki obrazovana osoba je u stanju da procita 3 razlicite vesti i da u svojoj glavi izvaga koliko svaka od tih vesti otprilike ima istine u sebi, jebes reklame ako neko nije podlozan uticaju tih reklama
    sto je vise takvih u srbiji manje ce biti prodavanja za 5 litara mleka
    mada mozda gresim, mozda bi se srbi prodali i da nisu zatupljeni ahhaha

3. da se ne zajebavamo, sns je prvi pljunuo debele pare da dovede ozbiljne konsultante sa zapada da naprave strategiju sta da se prica i kome da se osvoji vlast. vucic je posledica, jer verovatno su ukapirali da ne moze drugacije.

ne znam, ali mi se cini da ako bi jednog trenutka ti palo na pamet "pa dobro, mozda sns i nije los" da bi odjednom tvoj gugl i fb mnogo drugacije izgledali. tad bi bukvalno postao ciljna grupa.

mozes i da probas, jebem li ga. nemam pojma sta ta grupa trazi, ovako iz dupeta, guglaj recimo cesce vucica ili nesto na foru "kako da se uclanim u sns" ili "sns beneficije" ili jebem li ga sta "vucic putin" neko vreme pa javi sta se desilo.

moz napises blog o tome, eto ti ideje.

4. ma da, ali tako ti je za svaki proizvod koji se reklamira za debele pare na fejsbuku, fb te stavlja u data kategoriju prema tvojim afinitetima i materijalnom statusu, sns je samo jedan od proizvoda u ocima fejsbuka

5. Bombas bi mogao sa proba to

6. ja pricam o tome da na internetu imas opciju da vidis vise prica i da izaberes, dok mnogi ljudi nemaju kablovsku u srbiji i nemaju izbora da cuju, osim na momente, istinu o nekom dogadjaju, informaticki obrazovana osoba je u stanju da procita 3 razlicite vesti i da u svojoj glavi izvaga koliko svaka od tih vesti otprilike ima istine u sebi, jebes reklame ako neko nije podlozan uticaju tih reklama

da, treba malo vise napora da se manipulise, ali i dalje vrlo moguce.

cak bi reko da je internet i jos gori, jer osnovni aksiom je da objektivnu osobu imas jednog u 1000000, a ako imas ideju da na internetu trazis neku istinu, a u sustini navijas u srcu za nesto, najebali su ostali oko tebe, bombas stajl za 2 sata browsovanja. sve ces da nadjes da potvrdis sto mislis, i jos ces da upoznas 50 njih sto isto misle.

7. https://www.youtube.com/watch?v=av3Xkguov9A
    Ovde zanetic objasni ukratko sns, ali i vidite kako su se mediji promenili za 5-6 god. u srbiji. Ova emisija je bila na nac. frekv., koju je kopernikus kupio od telekomovih para, gosti vise ne mogu da se vide na nac. frekv., a voditelj je presao na celo nezavisnog :) rtsa.

ma da sns je masina za brojeve bukvalno hahaha ali zato kad treba nesto da se radi uzmu na tenderu najnesposobnije debile i onda dobijes kocke na trgu i onaj autoput kod grdelicke klisure sto je vec sjeban

Pa da. Nekad lazne, nekad prave, ali brojevi. Pa se prikaze prosecna plata doci ce do 500e lele uspeha, a ne kaze da je medijalna nikad manja. I sl.

Sto se kocki tice, tu konkretno izvodjac nije nista zajebao, zato su i placeni dodatni radovi. U projektu je stajalo da ce to biti pesacka zona, sto su hteli da naprave, na trgu republike, pa se uplasili protesta, pa pustili saobracaj.

Firma koja je radila trg je strabag, a usla je u poslove preko strahea, secate se onog politicara koga su namestili na ibici da pijan muva satro rusku milijarderku?

Isto tako vansi je dobio aerodrom da bi makron dosao da se slika sa vucicem, putin zeleznice, kinezi autoputeve, sad firma Veslija Klarka (komandovao bombardovanjem srbije) dobija da radi Moravski koridor. U nadi da tramp dodje u srbiju. I tako dalje i tako dalje. Milijarde evra dajemo bezveze da bismo dobili razglednicu od Vucica, na slici s nekim vaznim.

Kvalitet je direktno povezan sa podizvodjacima (najdrazi mi je milenijum tim, ali i ratko mitrovic), skracenjem rokova, i sl.

Informaticka pismenost je direktno povezana sa PISA testom, videli smo te rezulatate. Dodaj tome i to da 2/3 penzionera nikad nije prislo internetu. Sto se tice IT sektora snsa dovoljno je reci da su oborili tolike sajtove iz svog centra na nbgd, bilo pescanike ili istinomere, bilo armsvoc kad su izbacili vesti o trgovini oruzjem. Ili castle.rs

8. ovo je nasumicno, prva strana sad

9. sace kaze neko pa b92 nije objektivan.

nije, al nije ni jedan jedini besplatni websajt gde sadrzaj pisu ljudi koji su placeni. samo citas drugavije reklame.

10. mada, i sad sto kazes kao imas izbora... tebe ignorisu, niko nije lud da trosi "internet novac" na erua, koji po profilu 100% nece da glasa za sns. zato ih ne vidjas. zato ih niko koga znas i sa kim se druzis ne vidja.

Pa lokalni vodoinstalater ima ciljnu grupu a nece sns masinerija. Evo dovoljno je da odstrane ljude koji gledaju n1 kanal na yt, ili sajt danasa i to, i da imaju esenciju glasackog tela. A kapiram da mogu da u trepavicu pogode one koje trebaju.

Moje misljenje da je jedini nacin da se nesto desi u srb, da se sve max decentralizuje. Znaci sve sto je ikako moguce da odlucuje opstina, nek odlucuje, i tako dalje. Da se promeni izborni sistem u vecinski, i da svaki okrug daje svoje poslanike. I onda motkom bijes tog tvog poslanika ako nesto nece. Ali moje jos jace uverenje je da je ovde sve go kurac i da se nece promeniti nikad. Nista.

11. hahah jebote da se napravi nezavisno udruzenje novinara KAIZEN postali bismo popularni

12. + bi se kajzen usrao jer ono cega se najvise na svetu boji je da mu stigne plava koverta na adresu vec smo to skapirali kad je ol napravio temu shutiranje zhivojinove keve, pa onda ono za drogu na vukajliji i od skorijih desavanja kad je modove skroz obrisao jer je reme-soja kombo samo pripretio tuzbom ahaha

13. to jedino moze kvalitetno ako uzmes pa naplacujes sadrzaj, i od toga mozes da prezivis, sto je danas poprilicno tesko. inace ces nekog da reklamiras.

ima onaj, medium ili kako se zove. nemam pojma dal imas srpski deo. verovatno imas kurac, jer ko je bre lud da placa nesto na internetu :)

14. Moje misljenje da je jedini nacin da se nesto desi u srb, da se sve max decentralizuje. Znaci sve sto je ikako moguce da odlucuje opstina, nek odlucuje, i tako dalje. Da se promeni izborni sistem u vecinski, i da svaki okrug daje svoje poslanike. I onda motkom bijes tog tvog poslanika ako nesto nece. Ali moje jos jace uverenje je da je ovde sve go kurac i da se nece promeniti nikad. Nista.

jeste ovo tacno, to nam i odgovara po nekom seljackom mentalitetu, ako nam je ostalo bilo sta od toga, bar u nekom usmenom predanju koje nisu izbila ova komunjarska gospoda, tj drugovi sto navijaju za partizan.

takodje nema nista od toga na brzinu, jer to zahteva ogromnu moc koja hoce da tu svoju moc potpuno ukine. to ne postoji.

15. onda bi se uglavljivali slinavci po opstinama opet, i dobio bi to da se svaka peta opstina razvija normalno jer je narod u apatiji kao i sad jer nepotizam vlada svuda

16. to sam se razmisljao, hipoteticki kako bi funcionisala direktna demokratija u srbiji. i mislim da na drzavnom nivou daleko bilo, ljudi i dalje na drzvau gledaju kao na neko vise bice kom treba da se sukne na sopstvenu korist, i to ne bi bilo dobro.

ali, na lokalnom nivou, direktna demokratija bi mnogo dobro fercerala. polagano dok se nauci drustvo sta je uzrok sta posledica

17. ne bi eru... teze bi bilo. ako bi ljudi bili svesni da ako im se nesto ne svidja, mogu da uzmu motku i da odu do mesne zajednice da nadju odgovorne, a da ovi nemaju izgovor "naredba odozgo jbg", imao bi bolji sistem kontrole.

18. inace sad sam na guglu ukucao par searcheva
    -kako se navija za partizan
    -partizane ja te ludo volim
    -partizanovac prebio zvezdasa
    -zvezda je sns projekat
    -ja volim partizan
    -salovi partizan jebi zvezdu prodaja

posto sam do sad dobijao za zvezdu notifikacije svaki put, evo malopre sam dobio zvezda cukaricki match starts soon i to one push notifikacije na telefonu, videcemo hoce li mi stizati za partizan posle danasnjeg dana

19. sto najgore, provali gugl kad nisi iskren :)