Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mislim da ću pre da plivam... :-)

Уштедећеш 25.112€ :)
    Колико је до нпр Вегаса?

2. Pa reko da vidim pošto je to da se voziš ko čovek. Ja se stalno nešto trtim po sedištima, sve su mi nekako mala, sendviči mi kao tvrdi, sok mi malecan, itd, itd...
    Sad znam pošto je da mi sve bude kako treba.
    Dobri su mi i sendviči i soci, za te pare mogu da kupim stvarno kuću u Srbiji. :-)

......

Pa isto tu je negde i do Vegasa...

3. pajkoNP
    moderatore ZYCLON da se razumemo to sto si ti hejter idi leci na svojm bliznjima.
    Ako si ispao glup i bezobrazan pre neki dan onda to istripi ili priznaj sebi..neznam otidi do crkve pomoli se mozda se nesto i promeni.
    Ja sam ti to nabio na nos sa zadovoljstvom ali i sa argumentima.
    A definicije koje mi brises i postere svega skupa oko 90 komada potrudi se da vratis iz evo samo jednog razloga (nije ti mama kupila vukajliju na buvljaku za rodjendan,pa da se tako bahato ponasas).

Blokiras bilo koje moje ucesce na sajtu brisanju postova na forumu,brisanje reakcija tj ni ne stignu da se pojave na stranici,brises mi stare definicije i postere....

Ne nemoj da mi kazes da su sranje jer ovde su prosli i kurta i murta kontrole i pre tebe..pa to niko nije radio.

Poslednji put na ovom sajtu odgovaram na ovoliku količinu gluposti. Krenuću redom.

moderatore ZYCLON da se razumemo to sto si ti hejter idi leci na svojm bliznjima.

Nazivanje mene hejterom, po ko zna koji put, više neću tolerisati. Još jednom tako klevetaj, pa ćeš praviti novi nalog. Nauči da je ovde, na Vukajliji, hejtovanje = minusiranje bez čitanja, u kratkim vreenskim intervalima između glasova. Kritikovanje nije hejtovanje. Prepirka sa drugima nije hejtovanje. Nauči to.

E, da - neverovatno je jadno pominjati, u bilo kakvom kontekstu, bližnje osobe onoga sa kime si u zavadi. To jenisko, podmuklo i odraz je sušte pokvarenosti.

Ako si ispao glup i bezobrazan pre neki dan onda to istripi ili priznaj sebi..neznam otidi do crkve pomoli se mozda se nesto i promeni.

Bezobrazan možda i jesam, ali ne prema tebi, već prema drugom članu kome sam se izvinio (2 puta) i sa kojim (verujem) da sam u ok (diplomatskim) odnosima. Prema tebi nisam bio bezobrazan, već onakav kakav i treba da budem prema osobama kao što si. To za crkvu što pominješ je takođe jadno: sad kad ti glumiš nekog dobronamernog lika, a u suštini provociraš. Jadno.

Ja sam ti to nabio na nos sa zadovoljstvom ali i sa argumentima.

Da, verujem da si osetio zadovoljstvo i da si samog sebe zaslepeo, samo što si prevideo sveono što su drugi ljudi napisali kao znak podrške meni. Argumenata nisi imao, već si samo piskarao neke floskule, da bi tobože ispao uber-pametan. Jbg, sjeb'o si se u koracima.

A definicije koje mi brises i postere svega skupa oko 90 komada potrudi se da vratis iz evo samo jednog razloga (nije ti mama kupila vukajliju na buvljaku za rodjendan,pa da se tako bahato ponasas).

Te definicije bi mogle da se vrate, da su kvalitetne (a, nisu - to je potvrdio barem jedan moderator, pored mene). Posteri ne mogu da se vraćaju, a i da mogu, oni "fejlovi" od tvojih postera su zaslužili pluseve samo zbog dobrih slika, ne i pratećeg teksta.

Ovo ti je poslednji put da si mi pomenuo bilo majku, bilo koga drugog. Ja tvoju poštovanu majku ni jedan jedini putnisam pomenuo (niti bilo koga iz tvoje porodice), tako da te najljubaznije molim da ni to ne činiš. Žalosno je videti kako se ljudi sa "argumentima" hvataju stare cake: "udari u familiju (bližnje) - to uvek boli".

Blokiras bilo koje moje ucesce na sajtu brisanju postova na forumu,brisanje reakcija tj ni ne stignu da se pojave na stranici,brises mi stare definicije i postere....

Kao prvo, to nije blokiranje o čemu ti pišeš, a kao drugo - paranoja te cepa. Ono što si pisao na forumu, a što sam ja obrisao, je sve vezano za mene. Znaš, do sada je barem jedanput trebalo da te banujem što me toliko pominješ (provociraš), ali sam gledao kao: "bolje da obrišem, da ga neko drugi ne bi banovao, možda se smiri".

E, da - više puta sam te lepo zamolio da prestaneš da mi se obraćaš, da me provociraš i da zaboraviš da postojim. Tebi je to veoma teško, očigledno.

I, nauči se tome da moderator ima prava da obriše sve ono za šta subjektivno proceni da je za brisanje. Ne bih ja ni čekirao tvoje definicije, da nisi glumio pametnjakovića. Ali, ne brini - udario sam ti tu i tamo poneki plus; barem tamo gde je vredelo, mada toga nije bilo previše.

Ne nemoj da mi kazes da su sranje jer ovde su prosli i kurta i murta kontrole i pre tebe..pa to niko nije radio.

Tačno je: nisu sranje, samo sranjce (to je malo sranje, čisto da znaš). I tačno je i ovo: mnogo toga je preživelo do sada, ne samo od odoga što si ti napisao, već i od drugih, pa se opet briše. Jbg, i meni su brisali, i drugim modovima (dok nisu bili modovi), pa sve ide dalje.

Dečko, ovo ti je, ponavljam, poslednje upozorenje: mani se moje glave. Više mi je pun korac toga da ja budem diplomata prema tebi i onima sličnim tebi. Ni ja niti iko od moderatora nije ovde da bilo kome sem Kaizena poalžeračune, a moj rad generalno, sem tih povremenih čarki sa nekim ljudima, što je sasvim noramlno u svakom segmentu života, je veoma dobar. Već sam na četu pisao: izlazim ususret onima koji to zaslužuju i onima koji se postave korektno. Prema svima ostalima ne. Ti spadaš u te "ostale".

Poštedi i sebe i mene i sve ostale daljeg traćenja vremena i iskuliraj.

4. Nek si mu se nagovorio, i sto mi obrisa Čarli Šina?

5. Jebete li vi nešto ili se samo trudite da budete pametni na forumu da drugi ljudi mogu kasnije pričati: "VAU, ENO GA ONAJ ŠTO JE NARIBAO ONOG KAD JE BILO ONO"?

Aj smirite živce, koj vam je kurac....

6. Skočimiš
    Jebete li vi nešto

Jok, jebanje je precenjeno. Mi samo slušamo ploče, ako me razumeš.

7. Što si nervozan, jbt,? Ponašate se ko djeca.

8. NEMOJTE SE SVAĐATI TAKO SE I NAŠA MAJKA JUGOSLAVIA RASPALA JER SU NAS ZAVADILI AMERIKA VATIKAN I NATOPAKT A MOGO SI PREKO SINDIKATA DOBIT PRASCE I IĆ NAMORE U IGALO DA LEČIŠ REUMU I SPAVAT NAKLUPI I NI KO TI NIJE SMEO NI ŠTA JER SE ZNAO RED I VLAST POZDRAV ZA VAS OD DRUGA CICANA STOJANOVIĆA IZ DONJE CRKVINE SFAMELIJOM
    http://www.youtube.com/watch?v=eN27NH5jQ8M

9. zyclon
    Jok, jebanje je precenjeno. Mi samo slušamo ploče, ako me razumeš.

Е кад модератори не јебу, шта тек ја да очекујем...

10. Не силујте тему, оћу да дијелим.

http://youtu.be/l2BE0ArUMOc

11. POPA SEKTALIKA SLUŠA PRDIDŽI

12. Enemi ovo je možda najbolji klip koji sam gledao haha! E sad žao će mi biti ako je fejk :(

13. Немам појма, ал не личи ми да је фејк. х)
    Ево класике:
    http://www.youtube.com/watch?v=Zi_1LBz6bNs&feature=related
    КРАЉ! лололо

14. хехееххехее

15. Spavaju na deponiji i na groblju
    TRAGOM

Autor: B. Karović

Beograd - Ilegalni migranti koji prolaze kroz Srbiju ka Zapadnoj Evropi, a ne traže azil u našoj zemlji, prepušteni su sami sebi, pa već mesecima spavaju na groblju i deponiji u Subotici. Pošto se pojedini migranti iz azijskih i afričkih zemalja ne prijavljuju policiji kao tražioci azila, oni i ne stiču prava kao migranti koji se prijave i zatraže azil - smeštaj i hrana u jednom od dva centra - Bogovađa i Banja Koviljača.

- Neverovatno deluje podatak da neki od njih u Subotici zaklon nalaze i u grobnicama, pored leševa. U slučaju njihovog hapšenja, prekršajni sudovi ih kažnjavaju zatvorskim kaznama od tri do 15 dana. To stvara veliki problem u zatvorskom sistemu. Najveći problem je u zatvoru u Subotici, gde policija tokom jedne noći dovede na izdržavanje kazne i do 70 ilegalnih migranata. U tom već prenaseljenom zatvoru, u kom je uobičajeno smešteno oko 300 lica, iako mu je kapacitet za oko 150 lica, grupni priliv tako velikog broja migranata predstavlja izuzetan smeštajni problem. Zbog nedostatka prostora i kreveta prekršajno kažnjeni migranti uglavnom spavaju na podu. Posebno opterećenje predstavlja izuzetno loše higijensko i zdravstveno stanje tih lica - kaže za Danas Miloš Janković, zamenik zaštitnika građana.

U slučajevima kada ilegalnog stranca nije moguće odmah prinudno udaljiti, shodno važećim propisima, to lice bi trebalo da budu smešteno u Prihvatilištu za strance pod pojačanim policijskim nadzorom. Isti propis važi i za stranca kojem nije utvrđen identitet ili ne poseduje putnu ispravu. Prihvatilište u Subotici nalazi se u krugu zatvora. Međutim, problem je ograničen kapacitet.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.