Podijeli sa Vukajlijašima

1. Као што видиш, е'о ме, дошла мало... Како ти, жена, деца?

2. ma svi okej...

najmladja mi se nesto malo razbolela ali bice sve dobro...bar se nadam...iz gluposti se nesto iskomplikovalo i sad tako, cekamo...dace Bog, bice sve u redu...

e izvini, pricao bih ja Nemo al moram da palim...ceka me malecka da spavamo...malo se sad razmazila...:)

aj laku noc pa tako...

3. Ja volim, volim, volim samo tebe, samo tebi, tebi dajem sve, sa sjevera ćeš čuti našu pjesmu, Sarajevo, volim teeee

oooOooOOOOoO oOOoOo OooOoo oOOOOOOOo OOOOOOO OOOoOooOoO OOOOO OOooOOo

4. Чавез је објаснио са овом песмом. Слушам је већ три сата нон стоп...

Елем, осећам се посебно национално надахнут данас. Је л' то може у ову тему? Може што не може...

Па каже:

„Srbija, koja je u ovome ratu dala 1,5 milion žrtava za oslobođenje i ujedinjenje svoje jednokrvne braće preko Dunava, Save i Drine, ne može ni u kom slučaju dozvoliti da se na njenim granicama formira neka no
    va država, koja bi u u svoj sastav uzela sve njene sunarodnike i da, posle četvorogdišnjih muka i potpunog poraza neprijatelja, ostane u pozadini i sve plodove dobivene pobede prepusti drugome, koji je u ratu učestvovao na neprijateljskoj strani. Srbiji - po pravu oružja, a na osnovu ugovora o primirju s Mađarskom, koji je potpisao vojvoda Mišić kao opunomoćenik komandanta savezničkih vojski na Solunskom frontu đenerala Franše Deperea, pripada sledeća teritorija: Banat do linije Oršava-Karansebeš-Maroš-Arad; Baranja do linije Batasek-Pečuj-Barč i dalje rekom Dravom do Osijeka; Srem i Slavonija do linije železničke pruge Osijek-Đakovo-Šamac; cela Bosna i Hercegovina i Dalmacija do rta Planke. Van te teritorije vi se možete opredeljivati po volji; da idete sa Srbijom, ili da formirate zasebnu državu.“

Србији - по праву оружја...

5. познајем админа
    педерчина

6. Upravo sam napravio svoj prvi sajt na Gugl sajts, i sad shvatam zašto se kaže da danas svako pravi sajtove.
    https://sites.google.com/site/veldimar/

7. 3 reči usta je jebem.

8. Јес три речи, ал свеједно може да те убије на месту.

9. лоло најлуђи сајт :) мисим није да искључујем истинитост, ипак је то терориста и мафијашки бос, ал свашта може да се нађе код ових.
    http://srbin.info/2012/11/sa-njim-dacic-pregovara-taci-ima-harem-sa-52-seksualne-robinje/

10. Sto je najzesce, lice malo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.