Podijeli sa Vukajlijašima

1. MULUCA JEBE!

хахахахаа

2. Sjedim ti ja tako večeras sa mamom i babom (ocem, a ne njegovom majkom) i gledamo TV, serija "Izgubljena čast". Leže glavni glumci serije u krevetu, Fatmagul i Kerim. U jednom trenutku ona njemu nasloni glavu na prsa, nešto pričaju i kaže on njoj: "Danas je bio težak dan, odmori se sad. Spavaj". Kaže ćale, onako pripit i hladne face: "Ako ti je to bio težak dan, onda nećeš nikad pičke vidit!".

Mi koma... :)

3. Champy
    Sjedim ti ja tako večeras sa mamom i babom (ocem, a ne njegovom majkom) i gledamo TV, serija "Izgubljena čast".

Модови, пребаците му пост на ону тему што почиње са Т.

Да си гледо Езела, па ајде, овако њет-њет.

4. Isti ti je to kurac, serija je serija. :)

5. http://www.youtube.com/watch?v=2rwL_2hl68E
    ХХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ВРИШТИМ И ПЛАЧЕМ

6. Meni ovo kul... :-))

7. о крв ти јебем хахахахах шта је ово

8. Хахахах, ал' је проста, јебем јој матер. А 'вамо глуми неко финашце и доброту. Ееее.

9. ahhahahahahaahha ja joj kulture... alkos matori

10. Strašan zemljotres sam preživio ...

11. Gledala sam je dok je bila na "Farmi". Ja i dalje ne verujem da jedna stara žena može tako da priča. Odvratno je prosta. Fuj!

12. Musssashe, je l' to gel? Ako jeste, ko ti je radio?

13. AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
    ŠTA JE OVO SA EVOM RAS
    HAHAHAHAHAH JEBOTE

14. Izgleda da je takva oduvek. Tužno.

15. јеврејка...

16. Eva je avangarda BRE!

17. slušam peti put
    je l' ovo montaža?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.