Podijeli sa Vukajlijašima

1. Natnat
    Veverice, to što ga nagovaraš da me mlati, moš' ti se obije o glavu. Nisam ni ja baš slabačka :)

Ако нисам јачи, бржи сам. А ако нисам ни бржи, онда макар боље гађам каменом. хњо хњо хњо :Д

2. Obaram pogledom pre nego što stigneš da podigneš kamen!

3. Натнат суперменише! :)

4. Moja ćerka dodala P.Gnjatića za prijatelja na FB onda kad smo ga provalili na Vuki, da se sprda i gleda mu slike...i jednog dana se pojavio u istom amfitetru sa njom na predavanju(iako je meni bliži po godinama a ne njoj-al aj sad)...

Jadna, držala glavu rolci celo predavanje da je slučajno ne pozna da joj je FB prijatelj i izblamira nekako...obrisala ga odma i od tada se više ne sprda sa ludacima. :-)

5. Meni se čini da on smrdi. Tako izgleda.

6. еј. треба ми неко да уколико уме повећа ову слику а да не наруши резолуцију. ако је то могуће. треба да буде бар а4 формата.
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8xhbu-Oa03p-fFCCU_dCvUwl7q379rTswp6O8ZEXbdJj_za6dP391INYkXw

7. i jednog dana se pojavio u istom amfitetru sa njom na predavanju

Курде, немој погрешно да ме разумеш, али...
    Које ти је годиште ћерка? Хехе :Д

8. Које ти је годиште ћерка? Хехе :Д

Pogrešno godište, veruj mi. ;-)

еј. треба ми неко да уколико уме повећа ову слику а да не наруши резолуцију. ако је то могуће. треба да буде бар а4 формата.

Pa juče bilo ovo isto...neko ti već sredio ovo koliko se sećam...

9. валдемар се нешто спрдао курде.

10. Peđa Gnjatić je za sve vas balavce jedan, pre svega gospodin čovek koji zna da ceni i poštuje žene bez obzira na sve njihove mane.

Tvrdim, ali tvrdim da ne postoji ženska osoba na ovom svetu koja bi bila skroz hladnoglava prema njemu kad bi se našla u situaciji jedan na jedan sa njim.

11. Pogrešno godište, veruj mi. ;-)

Виш да си ме одма' погрешно схватио. Оно, ако се деси да дође до Кг-а па треба да јој се покаже град, нек се јави, рад сам да помогнем. олололо

Tvrdim, ali tvrdim da ne postoji ženska osoba na ovom svetu koja bi bila skroz hladnoglava prema njemu kad bi se našla u situaciji jedan na jedan sa njim.

Гњатићу, ти ли си?

ЕДИТ:

Natnat
    Haha, Pezose, ubeđena sam da bih pre klecnula kolenima na Šešelja.

Е за ово имаш пиво. Да је неко други, јок, али за Војводу и гајба ако треба! :)

12. Haha, Pezose, ubeđena sam da bih pre klecnula kolenima na Šešelja.

13. Peđa Gnjatić je otelotvorenje boga Penisa. Znate što su gradili one statue sa ogromnim kurcima, e pa čovek je živ primer toga, ogroman je ćelav, liči na muški polni organ i kao takav neodoljiv je ženama, mada na prvi pogled odvratan.

14. Неки мали ретард нам послао на Пуја Шотку
    http://www.youtube.com/watch?v=os7tdkGrryE&feature=share
    ахахаххахаха мени сузе иду!

15. Ima čovek i definiciju na istu temu.

16. ахахаххахаха каква легенда

17. Ај неко ко је вешт у пеинту да тури овом међеду кацигу на главу и да напише "Међед вози". То ваљда неће да обришу. :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.