U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
EVO, PODUČI NAS!
Ova žena je moron.
Alo bre!
http://www.srecica.com/wp-content/uploads/2010/12/eva-v.jpg
Ovo je kultno!
Nemoj Evu da dirate.
Bela mačka, crni mačor, he he
то је једна несрећна жена није баш да је пљујемо.
ГЛЕДАМ ОВАЈ ИНТЕРВЈУ И НЕ ВЕРУЈЕМ
http://www.dodaj.rs/f/25/5F/3CdB/070917joey04c.jpg
Опуштено, људи. Ева тролује.
Izađoh malopre da prošetam, kad ide mi u susret poznata kreatura...približava se, ja ne veruem, da li me to oči varaju...Peđa Gnjatić...jeste, on je...i tako ja izbezumljena, buljim u njega, on to primeti, pogleda me i namigne mi! Eeeeej, blamaaaa, propadoh!!!!
Само ћу ти рећи да је мојој другарици продао причу да је докторант на филозофском и да организује неке семинаре по иностранству, а онда је пробао да мува и њену сестру од седамнаест љета.
Izađoh malopre da prošetam, kad ide mi u susret poznata kreatura...približava se, ja ne veruem, da li me to oči varaju...Peđa Gnjatić...jeste, on je...i tako ja izbezumljena, buljim u njega, on to primeti, pogleda me i namigne mi! Eeeeej, blamaaaa, propadoh!!!!
Што ће Курд неком да јебе матер, ОПААА! :Д
Pa nije divljak da skače na namigivanje :))
E na njega nisam ljubomoran. Ako me ostavlja zbog njega, ne ljutim se! :-)
Не кажем ја да је Курд дивљак, али где има дима има и ватре. Насртаће он опет, само жешће. олололо
Ja nikad čuo za tog lika, mora da je nevažan skroz.
Natnat je pala pod čari direktora škole za zavođenje?!?!
Nešto mi se čini da bi taj lik mogao uskoro da poseti memorijalni park na Fruškoj Gori :)
Natnat je pala pod čari direktora škole za zavođenje?!?!
Курде, д' изудараш ти и њу и њега. 'Наш како кажу, боље спречити него лечити. :Д
Јеботе, ОНО је неки учитељ за заводнике? Пу пу, далеко било!
Memorijalni centar "Petar Stambolić-Peki"?
Biće svašta, vidim ja :))))
Veverice, to što ga nagovaraš da me mlati, moš' ti se obije o glavu. Nisam ni ja baš slabačka :)
Vidim da si upoznat sa znamenitostima :)