Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sviđa mi se kako je poput šaolina pokazao prst ovome "Stani. Ne mešaj se. Ovo nije tvoj problem." Zadržao je hladnokrvnost, vidi se da je visok nivo šaolina u njemu
Mojkovac nema cijenu. Svaki crnogorski život koji je tamo prosut da vas brani, koštaće vas a iljadu vašije srpski. E.
Odjebi vise govno dosadno naporan si niko nikad nije napisao nijedan ha ha ha na tvoje smaracke postove jebem ti kasiku koja te hrani
Uaaa uaaa
https://youtu.be/yvhdnnsrjSQ
ko sa Vukajlije smrdi na govna
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3529841/strava-i-uzas-u-novom-sadu-brutalno-prebijen-mladic-nasilnik-ga-tukao-i-kad-je-ostao-bez-svesti-uznemirujuci-video
Sta
Je
Ovo
Jebem ti lomi mu ruke
stratimire yeahsi ovo ti brat moi
https://youtu.be/qcDZlqok_s4
Hah pa kako ne, znaju da sam najnežniji i da čuvam ljubav u srcu
zna li neko povod ovom liku da ovako krene ruke da mu cupa
Najnizi ljudski talog su ovi security tipovi, poslovicno sa utegnutim crnim majicama, frizurama na opasno i tribalima na podlaktici.
Kad su u masi, kao hijene, isprebijaju najslabijeg
Ovde je batica samo podigao preteci prst, bukvalno su mu otvorili oktagon, "samo lomi batice, necemo da smetamo"
A ruke su ovom liku najmanji problem, pitanje od mozga sta je ostalo posle ovakvih udaraca
Ahahah a najjaci lik u crnoj majici na kraju ruke na dupe i u fazonu "ej bas da vidim kako ce da pukne koska looool"
Ako se u narednih mesec do dva dana dečko oporavi i ispostavi se da ga je ovaj opravdano lomio jer je karma stigla na naplatu završiće se na tome, ako pak nije i plus ispadne da je ta krvnička bahatost i smelost zbog nekakvog funkcionerskog štita pa bila Srbija ili Crna Gora druže metalnu palicu po sred zuba da mu se zariju u krajnike da ih ne može ni ispljunuti kakvo herojstvo kakve pičke materine ili po metak u oba kolena pa makar završio pet plus godina na Klisi jebem ti život ako ovo prođe kao eto još jedna vest iz crne hronike bez zaključka
Kada ga udara vidite da mu noge odskacu. Ovde je mozak stradao 1/1.
Inace
https://nova.rs/vesti/hronika/ko-je-odbegli-ivan-kontic-hapsen-u-niksicu-zbog-pistolja/
Znaci ovaj je glavni diler, a ovaj isprebijani njegov ulicar koji je krao dop. Pa mu lomi ruke, jer je krao. A u ponosnoj plemenskoj zajednici se kradja tako kaznjava.
Ovaj duzi snimak... koja lezernost security ljudskog otpada..
Lik bukvalno umire im u lokalu, oni gledaju ispred da neko ne ulazi... mnogo me iznerviralo sve ovo
nasli prasak za koji pretpostavljaju da je heroin.pa valjda su dokazali jel jeste heroin ili nije.uvek tako kazu-pretpostavljamo da je heroin.verovatno se zavrsi samo na pretpostavci i oslobode dilera jer nemaju dokaz da je to stvarno heroin,mogli su i za pistolj da kazu, nasli smo napravu pretpostavljamo da je pistolj a dok se ne dokaze ti decko idi ubij nekog slobodno./obezbedjenje sljam najgori.ovima treba da se oduzme licenca i da im se zabrani ddozivotno da se time bave/
Lik je isto iz obezbedjenja max beta, nije bio sam ovi su sa njim dosli...navodno je ovaj lik 2-3 meseca bas bas drkao ovog lika, pa je ovaj dobio dozvolu da uradi ovo...da pokazu da u max betu ne mogu da se prave sranja
bezakonje, narkosi rade sta oce.policija ih ne hapsi, samo sumnja i pretpostavlja/.okoreli kriminalci cela srb zna da su kriminalci jedino policija samo sumnja,samo legalizacija svih droga moze da zavede malo reda ili vestacka inteligencija-roboti.oni ne primaju mito.e pa kad im zakuca android na vrata onda nema vrdanja.to jedino moze da zavede red.pa i ako se vremenom okrene protiv ljudi neka se okrene, nek nas istrebi.u tom slucaju su sigurno zakljucili da je tako najbolje
ako dozivimo to, nemoj te da se bunite protiv vestacke inteligencije/ljudi se svega plase sto je novo.jedino androidi i roboti mogu da zavedu red kako treba.u filmovima je vestacka inteligencija uvek prikazaana kao opasna a ona je ustvari spas i pametni ljudi pokisavaju da je razvijaju.
Ovaj lik onaj lik ajde malo preciznije.
Sto se tice obezbedjenja, lemac je ubica, da li bi se iko odavde usudio da mu pridje i ima posla sa takvom osobom? Ovo je prekrsaj protiv covecnosti i zasluzuje 5 godina. Sad sta je pozadina to ne znam ali reci ce valjda neko kasnije detlajnije. Ovaj sto lema je sluzbenik u kladionici a ovaj je klijent sto je dobio batine?