Podijeli sa Vukajlijašima

1. a sad sam video i prethodni post, da, mislim da pricamo o istom

2. Kelte, pa kontam da ce i biti sve gore jer i kad se podmladi zakonodavstvo da razume ovo sto je sad, tad ce vec biti nesto sto ni ti novi ne razumeju jer se prebrzo menja. Moralo bi nesto da se menja ozbiljno na globalnom nivou ili makar u zapadnim drzavama sto se tice politickih sistema, jer ovo sa karijernim politicarima sa jednom nogom u grobu nema sanse da drzi korak sa tehnoloskim napretkom.

Kontam da bi moglo da se resi nekim novim ministarstvima u kojima rade strucnjaci iz IT sfere, samo to nezgodno sto bi morao da ih platis vise nego sto bi ih platio npr Gugl a to nije lako izvodljivo kad Gugl raspolaze sa ogromnim kapitalom i njima se finansijski isplati da zaposle te ljude da im prave pare, a drzavi se ne isplati, njima ti strucnjaci ne bi pravili pare ko sto bi pravili firmama a opet su neophodni

3. Pitam se da li će u budućnosti biti javnih kuća sa ovim robotima.

4. Jasno je da danas svaka šuša (pop pevač, fudbaler, nekakav glumac) ima legitimno pravo da napiše i objavi autobiografiju, gde na 500 strana objašnjava kako je imao teško detinjstvo i odrastanje i vinuo se do zvezda uz pomoć rada, truda i nešto malo talenta, da bi se tamo suočio sa novim iskušenjima koje je pobedio itd. Nebitno. Biografije bendova često su daleko zanimljivije i kvalitetnije u svakom pogledu, mada i tu neretko čovek naidje na promašaj, izmišljene kontroverze, preterivanje...E sad pošto sam vas udavio sa ovim apsolutno nekorisnim uvodom, da podelim ovo

https://www.knjizare-vulkan.rs/biografije-memoari-dnevnici-pisma/37142-pink-flojd-kad-svinje-polete-dopunjeno-izdanje

Izvanredna je, zaista. Pravi pravcati dokument u koji su uložene godine rada, napisana je maestralno i puna intervjua sa raznoraznim prijateljima, poznanicima, bivšim devojkama itd. Vredi pročitati u svakom slučaju, ne samo kao priču o jednom nesvakidašnjem bendu već i kao zapis o jednom čudnom vremenu.

5. Šta ste se sve bogu iznasrali na ovom ovde forumu za ovih mesec dana a ja bio banovan za dva posta na onoj Lamar temi. Tragedija

6. This video has been removed for violating YouTube's Terms of Service.
    хммм

7. isto ciganska posla

8. Toniže za blda gondra <3

9. luna park i piter gebrijel na razglasu sledž hamer

10. Luna park i Mira Škorić ft Zlaja & Futa esid folk ekspirijens bend, bič.
    Mali sam ja još bio za alternativu devedesetih.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.