Podijeli sa Vukajlijašima

1. Je l ok da otvoriš temu “Triforce pandemonium” da znam gde da ne ulazim kada mi ovakve stvari ne zatrebaju, i obratno, možda?

2. Kako je lepo gledati i slušati izolovanog psihipatu od koga svi beže kao id kuge... niko neće da ga primi, Crnogorci ga jebu, Dodik ga ne jebe, o ozbiljnim svetskim igračima tek ne treba pričati... svi peru ruke, čak i "njegovi", može samo da serenda noću preko pinka i informera sa Vulinom, niti jednog ministra da mu stane u zaštitu... pada stoka ciganska uskoro.

3. Ne znam dal pričate o Kurčiću, ali ako o njemu pričate na čemu ste gospodo? Ovaj ne samo da je nikad arogantniji i jači, nego je sad počeo da se razračunava sa neposlušnicima iz svojih redova i da sprovodi staljinovske čistke. Ugasili smo ga mi s ovim likom, ima da jaše dok ne krepa.

4. "Jovica Spajić, srpski ultramaratonac pobedio je na jednoj od najzahtevnijih trka na svetu, koja se održava na Aljasci. Za 7 dana, 4 sata i 29 minuta prešao je 565 km dok je temperatura u toku trke bila i -20 (a zna da ode i na -60-zbog čega zamalo prošli put nije ostao bez palca) i to sve na posnoj ishrani. Drugoplasirani trkač za Jovicom zaostao je 65 km.

Jovica je rekorder u trbušnjacima, 30000 bez predaha za 24h i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda.
    Ovo nije njegov prvi podvig, pobedio je na brojnim svetskim trkama, neverovatna je njegova pobeda koja se održavala u džunglama Amazonije, kao i drugo mesto u trci kroz Saharu, gde je bio odmah iza trkača koji inače živi na tom području. Poznata je i njegova humanost, pošto je na trkama promovisao udruženje osoba koje pate od plućne hipertenzije."

5. Melke,koliko takmicara je bilo na toj trci u Aljasci i da li je bilo publike?

6. Isto pitanje za Saharu i Amazon.

7. https://www.youtube.com/watch?v=7oE2jtifJZ0&ab_channel=UltraTrkacSrbija

Potraži ako te ne mrzi ko je Martin Štrel, jedini čovek koji je preplivao Amazon. Gledao sam pre par godina emisiju o njemu ali je nažalost nema na Y.

8. inace da se vratim na ovo prirodno-vestacko

sta mislite, jel je ok procedura kojom se genetski modifikuje ili selektuje tip virusa da napada i unistava specifican tip bakterija, i da se ciljno daje pacijentu velika kolicina tog virusa u slucajevima kad antibiotici ne pomazu?

9. ladno sam promasio temu i ne mogu obrisem post

10. Pises postove u noutpedu da ISP/sajtovi nemaju profil tvog stila kucanja?

11. ma jok postovao ovde misleci da sam tamo pa sam prekopirao

12. Pa i nije mi imalo smisla to raditi u hromu na vukajliji, to je samo za tor + vpn + nesto skakljivo gde hoces anonimnost, fazon maksimalan nivo paranoje, zato i pitam, a znam da pokušavaš da ostaneš anoniman samo ne znam u kojoj meri :)

13. jedini čovek koji je preplivao Amazon.

Jel mu ušo Kandiru u kurac?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.