Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dobio dengu, izlečio se od denge (što je praktično nemoguće,tako bar tvrde), izujedale ga pirane, u nekom priobalnom selu istripovali da je neko mitološko čudovište (plivao sa maskom jer je izgoreo od sunca) čije pojavljivanje označava kraj sveta, pa je izbila opšta panika...Sulud poduhvat, jedini čovek koji se uopšte odlučio na tako nešto.

Inače, Japanci su ludi za trčanjem, imaju ne znam koliko vrsta maratona. Jedan iznosi 100km i učesnici moraju da budu 70+. Držao sam časove čiči od 68 koji se tada spremao za učešće, svakodnevno trčao po planini, vozio bajs, plivao...Na pomen kako bih verovatno izdahnuo negde na 28. kilometru, čovek reče da nije tako strašno jer imaju pravo na odmor od 15 minuta u toku trke...

2. Pa i nije mi imalo smisla to raditi u hromu na vukajliji, to je samo za tor + vpn + nesto skakljivo gde hoces anonimnost, fazon maksimalan nivo paranoje, zato i pitam, a znam da pokušavaš da ostaneš anoniman samo ne znam u kojoj meri :)

lol wut, sto bi rekli?

Promasio sam temu na vukajliji pa prekopirao na drugu, o cemu pricas?

3. Palo mi je na pamet da to radis posto si pominjao da se trudis da Google i FB nemaju tvoj profil, pa reko da proverim do koje mere si anonimus. Nisam u prethodnoj poruci pricao da radis to nego rekao zasto sam pitao

4. ma ne bre, imam ja i gmail, i fb profil i ne cimam se sad kao videce me cakerberg, boli me kurac. sta sad da trupujem globalnog disidenta pa cu palim tor da se svadjam sa ljudima po vukajliji :)

vise se cimam ovako za mentalno zdravlje da nemam fb na telefonu da mi vibrira stalno sa sranjima i da na jutub ne gledam svasta, cak i po cenu da izbegnem nesto sto kao evo ovo zanimljivo ali je glupo, da me zavlaci u gluposti i slicno.

licno se trudim da imam zivot, i da ne zagacam u te gluposti - sto postalo teze nego obicno sa svim ovim zabranama normalnog zivota. zato mi vukajlija sluzi da dodjem da jedem govna malo.

5. Melke,sta su rekli zitelji Sahare i Aljaske i koliko je takmicara bilo?

6. Deluje malo namešteno - svejedno i da jeste, svaka mu čast. EDIT - setio sam se ko je čovek, odglumio je def. https://www.youtube.com/watch?v=FQsD4NzUqi0&ab_channel=Lurkersatwork

7. Pa dobro, to mu je posao.

8. Strasno, umesto da obara drva sekirom i izvlaci ih volovima

9. Kako govna uspeju da nadju samo, sve im jebem njima je posao samo da zaludjuju narod

10. Ucinilo mi se samo da je pederasti kostimograf kad ono pedercina pu pu da se pomerim s mesta

11. Ćićo opet proziva Kosjerić u svom novom videu (ne pratim ga tako mi je javljeno), ima li kraja rivalstvu sa Jebačem?

12. Čovek nije sposoban da stvori savršenstvo; ali ovo je, verovatno, nešto najbolje tome.

https://www.youtube.com/watch?v=PEjyho4qPi4&ab_channel=pedalchobaba

13. Danas sam provalio da se patike na engleskom ustvari kažu "šunjalice".

Naime engleski izraz za patike je "sneakers", a glagol "to sneak" znači šunjati se, prikradati se.

Znao sam otprije da se patike kažu sneakers, ali mi nikad nije palo na pamet da to povežem sa glagolom "to sneak".

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.