Podijeli sa Vukajlijašima

  1. A tebe kao nisu sjebali, morao si da pičiš za Azerbejdžan jebeni trbuhom za kruhom, gde si ti da povedeš pobunu ovde na ulicama? A da, pobego si jbg.

  2. svi zajedno da se skupite nemate demonstracija kao ja jedan

  3. Pa ti za koje si gutao suzavac su jako dobrim delom odgovorni za ovo danas.

  4. Ne razumem, pa ovo je sjajno. Što više i grdje se kompromituju, to će pre narod shvatiti da je prepušten sam sebi, i da mu pravdu, prosperitet i mir neće doneti neki tamo političari, ma kako se zvali. Ne samo ovaj narod već svaki.

  5. precenjuješ debelo mentalno, ekonomsko i svako drugo stanje Srbalja... živiš u zemlji gde žena u Jagodini brani one koji dele slike njene gole maloletne ćerke...

  6. I sad ide one “trebali su više da nas bombarduju…”

  7. I to samo po civilima

  8. https://youtu.be/1WXroiXWfcI
    Btw ovo se bavi sličnim temama i intrikantno je povezano sa tim videom po meni, nzm jesi li gledao

  9. unazad 2 meseca se dogovoram sa ortacima da krenemo na OK fest (13.8. - 15.8.) u Tjentištu i sve bude super do danas.. pošli smo na put i da bi izbegli debila koji je upao u makazice, ortak morao da ode sa glavnog puta u neki jarak, kola osakaćena mi živi i zdravi bez da nam dlaka na glavi ne fali - ostasmo živi, bez festivala, dobra utešna nagrada

  10. I ja sam jednom tako skrenuo kolima u jarak al onaj Bački hehe skech

  11. bitno je da ste dobro pa ćete na sledećoj slavi da kenjate o tome :D

  12. Burj Khalifa, iliti najveca zgrada na svetu nije povezana na kanalizaciju nego ima skepticku jamu iz koje svaki dan red kamiona iznosi 15t govana i otpadne vode van Dubaja.

    Navodno je seike boleo kurac za to, samo su hteli sto pre da se napravi sto veca zgrada, iako postojeci sistem kanalizacije nije mogao bez dorade da podnese toliku kolicinu govana na jenom mestu.

    Ukratko, arapi.

  13. Kosto se Indjusi kurce kako neka palata kod njih ima jedan od najstarijih kanalizacionih sistema na svetu. Koji su napravili Grci kada su sa Aleksandrom upali tamo. Jer su bili suvise kulturni da koriste designated shitting street.

    Bemti narod dje je njih 600 miliona bilo pod okupacijom 20 hiljada pijanih Engleza. Arapi na istu kamaru.

  14. Towelhead mudslime goatfucker camel-jockey jawas

  15. kad smo kod arapa i hindusa, mislim da su ipak i jedni i drugi za nijansu civilizovaniji od ovih avganistanaca (pod pretpostavkom da oni nisu arapi, nemam pojma jbg)

    sad citam vesti, nakon 20 godina americke invazije s namerom da zacementiraju talibane i bukvalnog jebanja u dupe cele nacije, talibani opet osvajaju sve pred sobom

    ne jebu zivu silu, da im spickaju tri nuklearke, i dalje bi se raznosili po ulicama

    divljina

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.