Podijeli sa Vukajlijašima

1. хахахахах ови нису хтели да ставе право име па одвалили нека имена и презимена у фазону ма ове потписе нико не гледа

Ma jok, nego mala bosna preuzela klub.

2. dačić će do smrti da se kanibališe prasetinom i da kara najbolje pičke ko god da je na vlasti, nikad neće odgovarati ni za šta

3. Ja ću da odem korak dalje i da kažem da ako ikada neko bude sudio Pičkoustom to će biti vlada Ivice Dačića, a ne Žuti

4. Baka Prase se seli u Amsterdam, navodno prestaje da snima. Daj Bože...

5. Sveukupno sam pogledao dva sata Bakinog materijala i iako mislim da je mali inteligentan i namazan, ipak su njegova nepočinstva došla na naplatu. Ja stvarno mislim da se usro, šamari Velje Nevolje, sad ovo što se onoj maloj desilo, za šta je njegova odgovornost ogromna, prosto morao je doći kraj. Mada, ono što niko ne priča i što je možda najodvratnije u celoj priči je odnos njegovog oca, inače sveštenog lica, koji je sve ono sve na "Ma, mali se samo zajebava". Jezivo licemerje.

Možda je ovo samo pokušaj prividnog pranja da bi vratio sponzore i konačno dokazao da je ortodoksni sociopata, a možda mu je došlo iz dupeta u glavu, ne znam. Svakako, ti klinci, uz pomoć kojih je izgradio popularnost, postaju zreliji i uskoro pune 15 godina, tako da će i oni biti svesni kakva je protuva bio.

6. Pa ne može sve na silu. Dođe sve na naplatu.

7. milica se vratila na sajt zbog zapatinih prozivki.

Zamisli ovu rečenicu pre deset godina.

8. Nisu prozivke nego ekspozei

9. хахахаха сећам се неког прошлог времена од немам појма пре 13 14 година кад је ишао велики брат па неко опсује у лајву оно ООООООООООООО неееееееее не смете то да говорите блабла
    а види сад
    дал се наложе облајхане недојебане бабе које прате ово на овакве сцене сиг да

10. Hahaha koji kurac, jos na official kanalu. Svakako cenim trud da unaprede kvalitet programa

11. malo sam razmišljao, koliko dugo bombor može bojkotovati forum, jer sam očekivao da će maksimalno dve sedmice izdržati i onda nekome nešto opsovati, ali izgleda da nije tako.

12. можда је одлучио да се добровољно пријави у лазу

13. Ima li lepseg poklona za novu godinu nego dobiti ovakav materijal za drkicu

14. jel ova deniz musko bila

15. vrlo moguće, neženstvena saraga od 2m

16. sta znam dobra jebulja volim ove blede mada nisam zagledao nesto

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.