Podijeli sa Vukajlijašima

  1. vidi ga smoklja naso link

    Šmo ti možiskopa štaoćeš sa interneta u dva minuta, i da ne znaš šta tačno tražiš, naći će.

  2. Možda su provalili da je dobro da se mažu puterom, pa ulažu u zdravlje nacije. Trebalo bi probati.

  3. Petar Pan Pezo$
    podrzavam da ribe imaju sto manje sise onda se osecaju nesigurnije i lakse ti je da ih izmanipulises ako imas limp dick, tj ne moras nista ni da kazes ako ti se ne digne nego samo krenes kao da je vatas za sise i pustas neke glasove kao ehh, nzm izvini, nije do tebe....

    da se ne zaboravi

  4. Ahahahahahaha moram ovo nekad da probam kad imam seks sa svojim stricem

  5. 3-4 hladnjace

    one najvece hladnjace-kontejneri, ako mogu 20t da drze ladno, dobro je. mada ne verujem, svejedno ne moze ni kamion mnogo vise da potera, al nek bude 20t. iako nema sanse.

    to je 65 hladnjaca, tj, te 2 hladnjace bi morale 30 puta da idu vamo-tamo, a racunaj do azerbejdzana treba jedno 3-4 dana voznje i jos tolko nazad, godinu dana bi prevozio puter, da ispunis tu kvotu.
    sto je i ok, nema fabrike sto moze za dan tolko da isporuci.

    zanimljivo mi kako se razbacujemo brojkama samo :)

  6. i da se razmemo, nije tu limit tezina nego energija sto treba da se drzi ta masa na 0-5C ili kolko bese

  7. Bombaš III, negde 2065.

    - Deda moj bio preduzetnik, čitav grad ga znao, taj što je umeo da napravi pare pa to niko do Lipolista i dalje nije znao. I krene u posao sa Azerima, uloži sve uputer, i sjeba ga Putin ludi sa onim ratom mamicu mu jebem krvavu. Inače bismo sad bili milijarderi.

  8. Ma sta ce mu azerbejdzan, evo kod nas ovih dana na neki mjestima maslac 250gr i po 9 maraka (4.5 evra).

    Bombaš, znao je.

  9. Jun 2022. : azerbejdžanska glava sa brkovima dolazi kući u svoj harem i saopštava : Žene, znaš kakvog sam preduzetnika iz Srbije danas sreo, sunce nas ogrejalo. Taj će da nam otvori čitavo evropsko tržište u par poteza, Alah da mu da sreću zdravlje.

    Septembar 2022. : Bombaš ulazi u kabinet žvalavog, vadi android ikspiriju 16 i pokazuje sliku : Ovo u sredini sam ja sa najvećim biznismenima Male Azije, Indokine i Azerbejdžana, vraćamo se sa pregovora. Tamo sam sklapao poslove, trgovina, ovo ono.

    Januar 2023. : biznis forum Kopaonik, Bombaš sedi u prvom redu izmedju Dodika i Milanovića, žvalavi drži govor : Ovaj momak ovde pred nama otvorio je put Balkanu prema svetu i novim tržištima, radi samo sa velikim igračima. Pred nama su veliki projekti koji će kreirati stotine hiljada radnih mesta, i ojačati odnose sa našim vekovnim azerbejdžanskim prijateljima.

    Septembar 2023. : 300.000.000 iz budžeta izdvaja se na sanaciju štete, stečaji, otkazi, protesti, sukobi, nasilje, krv i pad režima, što je Bombašu i bio cilj od samog starta.

  10. Ne stvarno, od svega me najviše interesuje šta je tamo napričao i kako se predstavio ljudima, njima je vrv u glavi da imaju posla sa Andrejem lično.

  11. Od putera do gašenja Zvezde u par jednostavnih poteza.

  12. Па шта мислите, зашто на Евровизији 12 поена од Србије Азербејџану?

  13. Ovaj privrednički podvig vredan je junačkog deseterca

    Mada moram reći da je malo neozbiljno kako si se obreo medju tu gospodu Bombi, trebalo je obući onu trešu i tompus neki makar pridržati da se vidi kakva nam je cena

  14. Kakav tompus mori, ljudi sa duvanom rade za cigarete, nema mesta tompusima. Misli preduzetnički.

  15. Gledam tv sa starim, javljaju poskupio maslac, kaze stari;

    Eh sine, ko je uzeo 1200t, taj je sad beg..

  16. mozemo da se zajebavamo do sutra, al mene iskreno zanima jel taj skenderbeg/aleksandr na kraju kupio taj puter i otkud. i kako.

    ako je kupio, kladim se na indiju/pakistan

  17. svima nama puši kurac partizan

  18. xaxaxa shta se ovo desilo nisam u toku samo sam vidio slidzu bombi bash si mi sladak

  19. mozemo da se zajebavamo do sutra, al mene iskreno zanima jel taj skenderbeg/aleksandr na kraju kupio taj puter i otkud. i kako.

    ako je kupio, kladim se na indiju/pakistan

    ŠTOS Kako ne pa pogle ove Turke okolo njega, svi imaju putera na glavi SOTŠ

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.