Prijava

eno ga bergas opet guta bez ikakve provokacije i onda se čudi što ga svi hrane kurcem kolektivno.

Jebi me ako znam, ali su ponosni na nju max jer im predstavlja krajolik. Nebo-šuma-sneg. Općenito su prilično patriotski nastrojeni.

Službeno objašnjenje je da je zastavu smislila pijana studentarija prije cirka 150 godina, sa već spomenutom simbolikom, da izrazi težnje za samostalnosti.

Kakvi su im odnosi s drugim baltickim zemljama jesu li u fazonu kao mi ili su bratzabrata

Kameni otvori neku AMA temu kad je kajzen vec ugasio chat

Bratuju se, jbg svima im je Rusija uteravala kurac stoljećima, pa se drže zajedno. S time da je Estonija najbogatija pa se proba izdići da je neko mudo i dio Skandinavije, na šta Skandinavci krepaju od smeha.Ugl, što južnije to tužnije u slučaju ove 3 državice

Baš malo znam o Estoniji.

Jbg, nije toliko ni zanimljiva većini ljudi, ali garantujem da bi ti se svidela, autore Melk

Baš malo znam o Estoniji

ali ces zato Afriku da S P O Z N A Š

SKECHHH

Nekako nije ni usput ta Estonija, zajebano je kad si tako s neputa, baš moraš da zaintrigiraš nečim strance a ovi “profi” turisti će ti svakako doći

Većina turista Skandinavci i Britanci ali to je više nego dovoljno. Finci dolaze jer je alkohol 3x jeftiniji, tako da dođu i samo loču.

Da se ne zaboravi

houltu9l
Silovateljski vajb izbija iz Labokva cak i kad nema nikakve veze sa silovanjem ono sto prica.

Bio u Talinu jedno pečes dana, ekstra bilo, dobrih mesta ima za izaći, ima neka kao srednjevekovna kafana, sviraju one stare instrumente i služe pivo u nekim kao zemljanim kriglama, ima muzej pomorski isto i tako to, lepo. Bio neki lik otud, kolega, sa nama uveče izašo, lik pije baš puno, a u stvari je rus, ima rusa ne znam koliko posto.
Otišli na neku žestinu, ne znam šta je, valjda neka papričica ide u to, zaboravio sam ime, žeže baš lepo, ovaj lik pozove nekog tu lokalnog čoveka, on u kao pomorskom odelu i sad kao da nam kaže nešto na srpskom, zna srpski i mi kao ajde i on "mršupičkumaterinu" i tu su se smejali dugo, baš mu je bilo drago što je lepo izgovorio

Dakle bio si u Olde Hansa. Baš odlčan restoran u starom gradu, služe oldskul stvari, uključujući i divljač, jeo sam medu tamo.

Kakav je meda? Ja od te divljači samo bambija jeo, i žilavo u pičku materinu uopšte mi ne odgovara.

Meda dobar, samo silovit jbg, ne znam kako bi ga bolje opisao. Treba umak neki uz njega.

Divljač se sprema i jede drugačije

Kakav je meda, botino?