Podijeli sa Vukajlijašima

1. Радо бих бар да се одглуми конкурс јер (авај горка истино) од тога нема ништа. Али замислимо се на секунд.... Ма утопија. Неко иде, јебе мајке, на форуму свануло. Ђурђевак зелени.

2. Brate, nemam pojma o čemu pričaš. Mislio sam da se zajebavaš. Čisto da ne bude spem ODLAZIM SA LJUBAVI SE SKIDAM NESTAJEM SA TIM JE GOTOVO!!! UUUUUUUUUUU

http://mybfolder.org/albums/_GIF/ab14e95563p7x.gif

3. MAJKU VAM JEBEM!!!!

Jel sam prošao na konkursu?

4. Није лоше, имаш неке квалитете, одма' се види.

5. Ne vredi. Slaba mi je konkurencija faco.

Al banovi...

6. Ko je tolika pizda i pušač kurca da vređa sa dozvolom ondulatora?! Nemojte da se zajebavamo. Oče, blagoslovi to pa da palimo.

7. Priznajem da sam pizda i da nemam nikakvog morala i načela.
    Ajde daj taj imunitet.

8. E ta trenutno leži na Vladi Mandiću.

то није та риба сти луд?

9. да направимо конкурс за пет будала које ће јавно да напуше оног ко постује неки тако смешан виц, принтскрин, слику и то, али без протекције, па да одлеже бан од 3-5 дана па опет! ево ја се јављам за то боље сутра, за вукајлију!

10. Предлажем да направимо конкурс за члана који слободно и без бојазни од бана може да иде по форуму и јебе мајку свима онима који каче глупе вицеве/принтскринове/''смешне''клипове/омиљене коментаре.... Треба нам неко да подигне квалитет форума с ту и тамо повременим ''јебем ли ти мајку'', сјечући срца заједљивих беспосличара.

jesi li ovo sam smislio ili ti je neko pomogao?

11. сад још само очекујемо и жај*а да се огласи, а како ми из студија кажу ускоро ће и вучица изаћи са саопштењем.

12. Priznajem da sam pizda i da nemam nikakvog morala i načela.
    Ajde daj taj imunitet.

Besraman si Bridžisu!

13. слажем се с цоом и фацом, мора неко дустане и да каже шта има.

14. Vi ste govna, sistematski ste uništili ovaj sajt i navukli retardirane horde na njega.

15. ал у норвешком затвору и то мимимал секјурити неком где су ови што леже за прекорачење брзине.
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68806_4090345300217_1881292544_n.jpg

16. Besraman si Bridžisu!

Nikada nisam drugačije ni tvrdio.
    Od načela nema koristi.

17. Треба нам неко да подигне квалитет форума с ту и тамо повременим ''јебем ли ти мајку'', сјечући срца заједљивих беспосличара.

Ovako nešto da se kači?
    http://www.dodaj.rs/f/44/Rr/40OzYIwZ/kajo.png

18. Предлажем да направимо конкурс за члана који слободно и без бојазни од бана може да иде по форуму и јебе мајку свима онима који каче глупе вицеве/принтскринове/''смешне''клипове/омиљене коментаре.... Треба нам неко да подигне квалитет форума с ту и тамо повременим ''јебем ли ти мајку'', сјечући срца заједљивих беспосличара.

Dragi Bravo, ja sam zaista duboko potresena što svi kače glupe komentare i slike, a ja, koja marim za to da li je neko nešto postavio više puta i da li je to meni smešno, bih volela da im se svima najebem mile majke. Ali mi ne dozvoljavaju. Kako da se izborim sa tim i poboljšam kvalitet foruma koji ljudi jebu pet posto?

19. ало СТОЖЕ није то та риба што је с мандићем ваљда, јел знаш на коју рекламу мислим?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.