Podijeli sa Vukajlijašima

1. Daj dokaz da si dinar uplatio u dobrotvorne svrhe, daj makar sliku gde dajes parce pice nekom malom ciganinu, nesto.

1. Pazite da pravdu svoju ne cinite pred ljudima da vas oni hvale ; inace plate nemate od oca svojega koji je na nebesima .
    2. Kad dakle dajes milostinju , ne trubi pred sobom , kao sto cine licemjeri po zbornicama i po ulicama da ih hvale ljudi . Zaista vam kazem : primili su platu svoju .
    3. A ti kad dajes milostinju , da ne zna ljevaka tvoja sto cini desnica tvoja .
    4. Tako da bude milostinja tvoja tajna ; i otac tvoj koji vidi tajno , platice tebi javno .
    5. I kad se molis Bogu , ne budi kao licemjeri , koji rado po zbornicama i na rasrscu po ulicama stoje i mole se da ih vide ljudi . Zaista vam kazem da su primili platu svoju .
    6. A ti kad se molis , udji u kljet svoju i zatvorivsi vrata svoja , pomoli se ocu svojemu koji je u tajnosti ; i otac tvoj koji vidi tajno , platice tebi javno .

Matej

2. Čekaj bre Celte ovaj traži dokaze da brinem, ti me pljuješ jer brinem, uvatiste me u mašinu.

3. ne pljujem te jer brines, nego jer seres da brines.

lako je brinuti o 8+ milijardi ljudi gde ocigledno nista ne mozes da uradis. brini za bliznje. imaj bliznje.

4. jer seres da brines

Nemoj sad na meni da se projektuješ tvrdico.

5. Što se tiče pak ateista, zločinaca, eldžibiti...Što reče Bog faraonu, ja sam te i uzdigao da bih na tebi pokazao slavu svoju. Sv. apostol Pavle je prethodno bio mučitelj i progonitelj hrišćana, nevernik, ubica...Da bi na kraju bio najzaslužniji za širenje hrišćanstva. Zato nikad nikoga ne osudjuješ i ne precrtavaš. Dostojevski je u početku bio ateista, kasnije je priveo hrišćanstvu više ljudi nego celokupno ovozemaljsko sveštenstvo za 100 godina. Čudni su putevi gospodnji, veli knjiga.

6. a sto mislis da sam tvrdica? u koju kutiju tvojih predrasuda upadam?

7. Druze samo zajebi taj " holier than thou" stavi i biće ok.

8. da ne kazem nesigurnosti.

9. Pa sta hocete stvarno, evo ovo sto melk sada radi je odista briga za bliznje svoje sa vukajlije jer vas zeli spasiti, nema vece brige i ljubavi od ove sto je on pokaza

Jedan od dirljivijih momenata ovog sajta iskr sig

10. mogu da kazem da nisam. mogu i da okacim pasus iz biblije kako ljudi ne treba da pricaju o tome. ti ces svejedno misliti da jesam, tako da nije ni bitno, nek bude da jesam.

ne rece mi sto mislis da sam tvrdica?

11. Ne mislim, ja te i ne poznajem.

12. zasto mi kazes onda? jel zelis da me povredis tako, ili ponizis?

13. Melk: baci budjav parizer random džukeli

Melk, sebi: Ti si svetac

14. Oprosti, napisao sam to u slabosti.

15. O čemu se radi ne pratim već duže vreme

16. Oprosti, napisao sam to u slabosti.

trazi oprost od tvorca, ja nisam bitan

17. 10 ocenasa i 1000 ostavi kod porte, i sve ti je oprosteno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.