Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa jel opet treba da vadim patkurana da pišam verskim fanaticima u usta činjenicama i logikom jebem ti ovaj život kurčev stalno će da guraju to isto sranje do trenutka kad umru i kad im se večno ugasi svetlo.

2. serem se usta koliko verskim ultra-fanaticima toliko i hardkor ateistima.

3. bmk ko će u šta da veruje, ako išta, ali kad krenu oni srat i gađati se međusobno govnima, i jedni i drugi uvereni da su u pravu, e to mi ide na već pomenuti kurac.

4. Da s tim što Šmoklja ne može biti u pravu nikako. Ne postoji ateista postoji samo agnostik. Ateista znači verovanje da je ništa proizvelo nešto. A to je logički nemoguće.

5. Nijedni ni drugi nemaju dokaz, zato i jeste vjera i nevjera.

6. Ejduse, bojim se da te niko ništa nije pitao.

7. Mi imamo dokaz. Imamo Božiju reč.

8. Ja ne postojim ladno.

Ja = bog

9. tbjrb gorićeš u džehennemu kad mrdekneš.

10. u džennet pasha moj

11. allah prašta sve osim širka, a ti si počinio nešto gore od čak i širka. vidimo se u džehennemu stoko.

12. Bog je moralna perfekcija, čistota i pravda. Samo pogledajte 10 Božijih zapovesti i sve će vam biti jasno. Bogu je veoma stalo do nas ali to zahteva život prema njegovim zakonima.
    E sad što bi mi ljudi Boga koji će sve naše probleme da reši i koji će da nam uvek gleda kroz prste, pa se ljutimo na njega kad nam ne ide - to je već nešto drugo.

13. bog, ako postoji, nije neki bradonja u nebu koji lupa pečate i šalje u raj ili pakao. sad, to što si ti uveren da jeste tako i da ni slučajno ne može biti nikako drukčije, ko sam ja da ti govorim u šta da veruješ?

14. jer boli te kurac, šta god ja da kažem, kako god da obrazložim, zvižde ti jaja za neku tamo sisu sa interneta. a tako i treba da bude, a ne da se gađaju govnima po internetu u cilju da uspostave superiornost.

15. mesni narezak
    serem se usta koliko verskim ultra-fanaticima toliko i hardkor ateistima.

Puši ti kurac pičko neopredeljena, zbog takvih stavova im je i dozvoljeno da raspredaju svoje fejk priče za malu decu milenijumima bez da im se stane na put i s par šamara da se dozovu pameti, sad je već prekasno, laž je previše puta ponovljena. Ipak, ne brini se, ja sam na tvojoj strani, vodiću te do istine bebo.

16. Ja nisam ni rekao da je bradonja niti da lupa pečate, nego da je njegov zakon, zakon moralane čistote i perfekcije - i to se isto traži od ljudi kao bića koja su potekla od njega i a koja su trenutno pala.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.