Puši ti kurac pičko neopredeljena, zbog takvih stavova im je i dozvoljeno da raspredaju svoje fejk priče za malu decu milenijumima bez da im se stane na put i s par šamara da se dozovu pameti, sad je već prekasno, laž je previše puta ponovljena. Ipak, ne brini se, ja sam na tvojoj strani, vodiću te do istine bebo.
Evo ti primer čoveka koji je potpuno neopterećen bilo kakvim moralom i sličnim stegama ali se i dalje plaši ljudi i mnogo ga brine tuđe mišljenje o njemu.
Evo ti primer čoveka koji je potpuno neopterećen bilo kakvim moralom i sličnim stegama ali se i dalje plaši ljudi i mnogo ga brine tuđe mišljenje o njemu.
Plidu, 10 Božijih zapovesti. Ne treba da se ide dalje od toga. To se traži i od nas ljudi. Naizgled vrlo jednostavno ali nama grešnim i palim ljudima - veoma teško.
toliko je prosto. ako bi na saznanje i neoborivi dokaz da ono sto ti mislis nije tacno promenio nacin na koji se ophodis prema ljudima i sebi, nisi dobar, i treba da se potrudis da budes bolji, i to je sve sto moze da se kaze o religiji i ateizmu.
“The hour will not be established till the sun rises from the West; and when it rises (from the West) and the people see it, they all will believe. And that is (the time) when no good will it do to a soul to believe then.”
Bitno je jer se radi o spasenju ljudi i njihovih duša. Ako već znaš, dužan si da osvestiš druge zbog ljubavi prema njima. Stvar je prosta, imaš zakon koji propisuje kaznu za određena dela.
Ako napraviš zločin ili prestup pa budeš osuđen i završiš na električnoj stolici, potpuno je nebitno da li ti veruješ u tu električnu stolicu ili ne.
ok, legendo, kako god ti kažeš.
Drugari, nemojte se svadjati <3
ko se svađa, nakon što je gospodin Bombaš otišao spavati valjda, ovde je relativno civilna spika.
Ejdus pricas o bogu generalno, ne prolazi to, izvuci neki citat iz biblije ili kako zovete a ne bog cistoca mir zakon kao da hoces nesto da nam prodas
Bombi pavka
Ps. Ja sam vjernik ali nemoj mi tog palamuđenja, imamo svoje abrahamske religije, pusti mi ti to bog ljubav mir cistoca
neka pavka, da malo prodiše forum.
A?
Plidu, 10 Božijih zapovesti. Ne treba da se ide dalje od toga. To se traži i od nas ljudi. Naizgled vrlo jednostavno ali nama grešnim i palim ljudima - veoma teško.
Ne poželi tuđeg ženidbenog druga, Ejduse. To jbg vredi i za mrtvace.
jel bitno jel bog postoji ili ne?
ako ti jeste bitno, nisi dobar covek.
toliko je prosto. ako bi na saznanje i neoborivi dokaz da ono sto ti mislis nije tacno promenio nacin na koji se ophodis prema ljudima i sebi, nisi dobar, i treba da se potrudis da budes bolji, i to je sve sto moze da se kaze o religiji i ateizmu.
Budi dobar da ne budeš modar
taj rad, you no good
Još uvijek nije kasno Šmo
Be good so you don't be navy blue
Bitno je jer se radi o spasenju ljudi i njihovih duša. Ako već znaš, dužan si da osvestiš druge zbog ljubavi prema njima. Stvar je prosta, imaš zakon koji propisuje kaznu za određena dela.
Ako napraviš zločin ili prestup pa budeš osuđen i završiš na električnoj stolici, potpuno je nebitno da li ti veruješ u tu električnu stolicu ili ne.
Kako li se baš zapade da ti budeš taj koji zna a ja taj koji ne zna mamu mu jebem, mora da si mnogo pametan.
Ejduse haha opet nekako sve svedes na zivot i SMRT xd
šta ćeš, bog ga je takvog stvorio i ne može se tu ništa.