Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kikinske kurve pederi lezbejke milioneri i licimuri

2. a sto nema? ne vidim u vestima.

svidja mi se kako spinuju EU u Srbiji opasno sa tim.

Vucic: Ne mozemo u EU ako ne napravimo paradu.
    EU: Jeste, ima tu ljudskih prava, ali glavno je nezavisno sudstvo i informisanje od vlasti, korupcija, itd, ono sto moze da nasteti ostatku EU ako udjete, ovo ce se resiti samim standardom i bolom u kurcu za gluposti.
    Vucic: Da takodje necemo mozemo rakiju da pravimo. To trazi EU.

3. vidim... bukvalno mu idu na ruku sto ga nazvali euro prajd, pomislio bi covek da u dogovoru rade jbt, da ne zna drugacije.

4. svidja mi se kako spinuju EU u Srbiji opasno sa tim.

Na šta je spao žvalavi, da mora da se zauzima za gej prava.

5. Ovako je nekada izgledao mladi, friški, nerabljeni Žvala,

https://www.youtube.com/watch?v=_VIdoXq7F2c&ab_channel=DokumentarneEmisijeBalkan

danas isti taj čovek šuruje sa Albanizerima i Šiptarijom, Bler i Šreder mu vode kabinet, Asaf Eisin mu radi kampanje, Tadić mu je napravio stranku, trguje sa KiM, a onaj gejski fikus mu je premijer. Vulin mu je ministar...Postao je sve ono čega se gadio, nije ni čudo što nas mrzi toliko.

6. Gle stvarno otkazali, divno. Ko je otkazao zapravo, kojim povodom, šta se dešavalo? Ništa nisam ispratio.

7. Pa on. Nije vreme imamo precih stvari kriza je

8. Mislim da je samo otkazao na tugu Melkorovu.

9. Melk, da nisi teo da prošetaš jabučasto dupence pa ti vokri

10. Ne znam koja je tačno ideja, ali majstorski je ovo odradio, nema šta. Prebacio krivicu na divljački srpski narod, eto on je hteo, ali šta ćeš kad smo mi kreteni, bezbednost gradjana je ipak na prvom mestu i ostala sranja...LGBT će se buniti, narod ga naravno podržava u toj odluci i Žvala srećan.

Druga mogućnost je da se sad kao podignu ljudi i podrže LGBT, a ustav kaže - moraju da šetaju, pa šta da se radi, ako ustav tako kaže onda mora, ipak smo mi pravna, uredjena, demokratska država...Hendluje Žvala, hendluje.

11. Ko će bre da podrži LGBT živtija?

12. PA sad kreće botovanje, ako padne jedna domina pašće sve, prava svih nas su ovde na udaru, branimo slobodno i demokratsko društvo, kome smeta ljubav...Znaš već, mašinerija parola, takozvanih stavova, takozvani stručnjaci i borci za ljudska prava govore u emisijama, visoki zvaničnici iz EU šalju protestne note i upozorenja...

13. Biće sranja oko toga sad
    On je rekao ne moze a znamo da se pita kad nema grejanja u bloku 45 a ove neko gura prejako ne jebu sistem nije otkazana mi setamo i cao

14. Na kraju, ne prijaju mi, ali pustite ljude da žive. Pustite svakog da da radi šta hoće. Ionako nam je odzvonilo. Pustite mene, sebe, druge, treće ama sve na miru. Budite pomalo odsutni, pročistite se. Ako se osamite i distancirate malo videćete sve mnogo bolje i ako ste dovoljno kadri osetićete blaženo stanje. Društvo je postalo preskupo a i precenjeno. Barem meni. Kratko sam na zemlji da bi nekome branila da šeta zato što je peder i to voli ... Ovim se pozdravljam sa vama i idem. Nisam trebala ni da dolazim.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.